30 / 04 / 2024

Fadıl Akgündüzün suçu

Fadıl Akgündüzün suçu

Dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Maldivler projesi tam anlamıyla oyun çıktı. Caprice Gold Maldivler Projesi’nde ‘incelik’ isteyen aldatma yöntemleri savcı tarafından birer birer sıralandı.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopuyor! Dolar tam da böyle olacak! 1 dolarınız bile varsa planınızı yapın!

Piyasaların özellikle dolar için kritik önene sahip olan Fed faiz kararına sayılı günler kaldı. Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopacak. 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın işte dolar böyle olacak...

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketi seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı bağımsız denetleme kuruluşu olarak DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin ("Deloitte") seçilmesine karar verdi.

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Fadıl Akgündüz'e açılan davada tanıklar dinlendi!

'Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz ve 5 kişi ile ilgili dolandırıcılık davası açıldı. Duruşmada, müşteki Osman Özdemir ve avukatı da hazır bulundu ve Ali Rıza Özdemir tanık olarak dinlendi.

Fadıl Akgündüzün suçu Haberi

Fadıl Akgündüzün suçu

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Malpler projesi tam anlamıyla ‘Ali-Cengiz’ oyunu çıktı. 349 mağdurun yer aldığı iddianamede Caprice Gold Malpler Projesi’nde ‘incelik’ isteyen aldatma yöntemleri savcı tarafından birer birer sıralandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca hazırlanan iddianamede yer alan o bölümler özetle şöyle:


Otel yok, algı var: Malplerde henüz faaliyete geçmemiş olan otel, ‘hizmete açılmış gibi’ tüketicilere pazarlandı.


Reklamlar aldatıcıydı: ‘Aldatıcı reklam’ ve ‘ilanlar’ yayınlandı. Şüpheli Akgündüz’ün fotoğrafları söz konusu reklam afişlerinde kullanıldı.


Şirket akrabalar üzerine: Reklam kampanyaları ile Malpler’de yapılacak otelin kira sözleşmesi ve tatil rezervasyonu satışlarına başlandı, Akgündüz projenin sahibi gibi tanıtıldı. Oysa şirketin sahibi ablası, eniştesi ve yeğeniydi..


818 kişi, 20 bin oldu: 2014 Ocak-Mayıs ayları arasında 4 aylık sürede tüketicilerle fiilen...