05 / 05 / 2024

Fadlum Köprüsü projeleri

Fadlum Köprüsü projeleri

Fadlum Köprüsü'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. İş-Han TOKİ istikametinden üniversiteye girişte büyük sıkıntı oluşturan tarihi Fadlum Köprüsü’nün yanına yapılan yeni köprü, ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Cunda Köprüsü'nde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Cunda Köprüsü inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. İ

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü sigortalandı!

Türkiye'nin son yıllardaki en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul Boğazı'nın en yeni incisi Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dünyanın önde gelen sigorta ve reasürans brokerliği şirketlerinden JLT Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından sigortalandı.

Aksa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 17 MW'lik jeneratör!

Aksa Jeneratör, Türkiye’nin en prestijli projeleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun aydınlatılması için 17 MW gücünde 35 jeneratör seti kurulumu gerçekleştirdi.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan Ayvalık Cunda Köprüsü temel atma ve 10 Bin Metreküplük Depo ve Kanalizasyon Terfi Hattı’nın hizmete alımı törenleri haftasonu yapıldı.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün altyapı çalışmaları hızlandı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan bin 625 metre uzunluğundaki Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaat sahasındaki altyapı çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun şekilde yürütülüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.İstanbul'un iki yakasını 3. defa birleştirecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan görüntülendi.

Ordu Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme restore edilecek!

Kültürel miraslarını gelecek nesillere aktarmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde bulunan tarihi Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme’nin restorasyonu için çalışma başlattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirildi!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 9 metre!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler dün büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Fadlum Köprüsü projeleri Haberi

Fadlum Köprüsü projeleri

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yeni Fadlum Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu.İş-Han TOKİ istikametinden üniversiteye girişte büyük sıkıntı oluşturan tarihi Fadlum Köprüsü’nün yanına yapılan yeni köprü, ulaşımı büyük...

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yeni Fadlum Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu.

İş-Han TOKİ istikametinden üniversiteye girişte büyük sıkıntı oluşturan tarihi Fadlum Köprüsü’nün yanına yapılan yeni köprü, ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Kazıkların çakıldığı ve ayak betonlarının döküldüğü köprü inşaatında gelinen son durumu inceleyerek bilgi alan Başkan Aydın, proje hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplam uzunluğu 47, genişliği 30 metre olan köprü için 60 adet kazık çakıldığını söyleyen Başkan Aydın, “Beton dökme işlemleri yakın zamanda tamamlanacak. Sonraki kısım prefabrik olacağından uzun sürmeyecek. İnşallah bu sene, yollarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizin hizmetine sunacağız. Mevsim şartlarından kaynaklanan sorunlar olmadığı takdirde köprü bir...