29 / 04 / 2024

Fahira Kara taziye

Fahira Kara taziye

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Adana Yüreğir'de Solaklı Taziye Evi hizmete açıldı!

Yüreğir Belediyesi’nce yaptırılan Solaklı Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Solaklı Mahallesi’nde daha önce mezbelelik olan alanda, vatandaşların isteği üzerine temizlenerek taziye yaptırıldı.

Yüreğir Belediyesi’nden 13. taziye evi!

Solaklı Mahallesi’nde daha önce mezbelelik olan alanda, vatandaşların isteği üzerine temizlenerek taziye yaptırıldı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 13.’sünü yaptırdıkları taziye evinin açılışını vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi.

Karabağlar'a taziye evi inşa edilecek!

Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın daha önce yaptığı protokol ile yapımına başlanacak olan taziye evinin temeli 21 Kasım Cumartesi günü atılacak.

Kars Selim'deki taziye evleri hizmete açıldı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Kars Selim'de yaptırılan taziye evleri açıldı!

Taziye Evlerinin açılışı; Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden taziye evi!

Muhtarlara yönelik yapılan anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı

Erzurum'da taziye ve imam evi inşaat çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlara yönelik yaptırdığı anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı.

Manisa'da Kültür ve Taziye Evi inşaat çalışmaları sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçireceği projelerden birisi olan Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yunusemre Taziye Evleri'nin temeli atılıyor!

Yunusemre Belediyesi, hergün yeni bir projeye imza atıyor. Yunusemre Belediyesi şimdi de mahallelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Taziye Evlerinin temelleri atılıyor.

Yozgat Eymir'de taziye ve kültür evi çalışmaları devam ediyor!

Yozgat’ın Sorgun İlçesine bağlı Eymir beldesine yapılan ‘Eymir Bozdağ Taziye ve Kültür Evi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Fethiye Yayla Karaçulha'da arazi kavgası!

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

Osmaniye Karaçay Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmaniye'deki Karaçay Rekreasyon Alanı'nda düzenleme çalışmaları sürüyor. Alanda inceleme yapan Vali Kerem Al, "Osmaniyeliler burada aileleriyle güzel vakit geçirecek" dedi

Fahira Kara taziye Haberi

Fahira Kara taziye

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Cenazesi bugün Şişli Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Feriköy aile kabristanına defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...