06 / 05 / 2024

Fahreddin Tivnikli biyografi

Fahreddin Tivnikli biyografi

Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli, 4 Kasım 2014 tarihinde hayatını kaybetti. Peki, Fahreddin Tivnikli kimdir? Fahreddin Tivnikli hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ebubekir Tivnikli kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli kimdir? Kaç yaşında? Ebubekir Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ebubekir Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Tarihi 'mavi medrese' müzeye dönüştürülecek!

Sivas'taki Selçuklu Veziri Sahip Ata Fahreddin Ali tarafından inşa edilen 748 yıllık Gök Medrese, "Vakıflar Müzesi"ne dönüştürülecek.

 Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı...

Abdullah Tivnikli hayatını kaybetti!

Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Urla Ovacık RES projesine valilikten ÇED onayı!

Abdullah Tivnikli'nin, Çeşme'de yapacağı Ovacık RES projesi bir kez daha onaylandı. Geçen yıl yöre halkının tepki ve itirazlarıyla iptal edilen "ÇED gerekli değildir" kararı sonrasında şirket yeniden proje dosyası hazırlamıştı.

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaca oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Tivnikli görevinden istifa etti. Yerine ise Ahmet Karaca atandı.

Abdullah Tivnikli'nin Saf GYO'daki payı yüzde 6,78'e çıktı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 09 Mart 2015 tarihinde şirket hissedarları arasındaki pay alım satımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Fahreddin Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

Hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi Fahreddin Tivnikli (59), Başbakan son yolculuğuna uğurlandı. Fahreddin Tivnikli, Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli’nin ağabeyiydi..

Fahreddin Tivnikli'nin cenazesi toprağa verildi!

Fahreddin Tivnikli'nin cenazesi toprağa verildi. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli'nin (59) cenazesi, Nakkaştepe Mezarlığı' nda toprağa verildi.

Fahreddin Tivnikli biyografi Haberi

Fahreddin Tivnikli biyografi

Fahreddin Tivnikli kimdir?

Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli vefat etti. Sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süredir tedavi gören Fahreddin Tivnikli, 59 yaşındaydı.


Fahreddin Tivnikli, 4 Aralık 2014 sabahı erken saatlerde rahatsızlığının arttığı ve tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Osman Nuri Topbaş Hoca’nın damadı olan iş adamı Fahreddin Tivnikli, uzun yıllar ulusal ve uluslararası bir çok hayır ve vakıf çalışmasına öncülük etmişti.


Eksim Yatırım Holding

"Eksim Yatırım Holding, 1986 yılında İstanbul’da bir Dış Ticaret Şirketi olarak kuruldu. Kısa bir süre içersinde gerçekleştirdiği un, hububat (buğday, arpa, yulaf vb.), yağlı tohum (soya fasulyesi, ayçiçeği, mısır vb.) ve petrol türevi (benzin, motorin, ham petrol vb.) ticareti faaliyetleriyle şirket, sektöründeki en büyük oyuncular arasına girmeyi başardı.


Sonraki yıllarda ticari faaliyetlerinin yanı sıra, yurt...