01 / 07 / 2024

fahri solaklı

fahri solaklı

Fabrika sahibi Fahri Solaklı ''Ciddi bir zarar var ama, can kaybı yok. Yaklaşık 1 milyon liradan fazla zarar var" dedi.

Solaklı Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solaklı Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Solaklı tarafından kuruldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahri Selman Gürses tarafından kuruldu.

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Türkalp ve Umut Bilge Öztürk tarafından kuruldu.

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Yeşim Kafadar ve Fahri Reşat Temiz tarafından kuruldu.

The Wall Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Wall Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Büyükakyol ve Harun Çelik ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 253 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

İskender Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskender Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Çelik tarafından kuruldu.

fahri solaklı Haberi

fahri solaklı


Sultangazi'deki kumaş boyama fabrikasında çıkan yangın saatler sonra söndürüldü. Sultangazi, Eski Habibler Mahallesi Orkideler Caddesi'ndeki kumaş boyama fabrikasında dün saat 22.00 sularında çıkan yangın, başta Habibler ve Sultangazi olmak üzere çevre ilçelerden gelen takviye ekiplerin yoğun çabası sonrası tamamen söndürüldü. 


Yaralı ve can kaybının yaşanmadığı yangın nedeniyle fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışma başlatıldı. 


AA / Muhabir: Bayram Akcan 

     Yayıncı: Sabri...