04 / 05 / 2024

Fahri Yıldız ürgüp

Fahri Yıldız ürgüp

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kimdir? Fahri Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fahri Yıldız...

1934 yılında Yıldız Sarayı için son hazırlıklar yapılmış!

1934 yılının eylül ayında Yıldız Sarayı'nın son hazırlıkları yapılıp eylül ayına kadar açılması planlanmış.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Ünlü yıldız Katie Price'in 'çöp evi' şaşırttı!

Katie Price'in çalışanlarından Charlie Farthing'in, ünlü yıldızın satın almak için milyonları saydı evini kötü kullandığını iddia etti...

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Ürgüp'te asfalt çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Mehmet Dinler bulvarından Başlayarak Evka kavşağına kadar devam eden, sıcak asfalt, bordür ve kaldırım yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Ürgüp'teki eski okul binası semt konağı oluyor!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Aksalur Mahallesinde bulunan eski okul binası, Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın girişimleri sonucunda Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Ürgüp Belediyesine devredildi.

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökay Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Ürgüp yapılaşmada doyuma ulaşıyor!

Ürgüp'te faaliyet gösteren inşaat firmaları, müteahhitler, emlakçılar, inşaat sektörünün tedarikçileri, yapı denetim firmaları, STK Başkanları, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ile Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın da katıldığı toplantıda bir araya geldi.

Ürgüp yaşanabilir modern bir dünya kenti haline dönüşecek!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ilçelerini modern bir dünya kenti haline dönüştürme hedefleri kapsamında önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Gurbetçi aileye Ürgüp TOKİ Konutları'ndan daire!

Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Ortahisarlı Hakkı ve Jale ÖKSÜZ çifti TOKİ'den adlarına çıkan konutu almak üzere TOKİ şantiyesine geldi, çift Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.

TOKİ Emlak Yönetim AŞ'den Ürgüp Belediyesi'ne ziyaret!

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş. yetkilileri Ürgüp TOKİ Konutları ile ilgili Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Fahri Yıldız ürgüp Haberi

Fahri Yıldız ürgüp

Fahri Yıldız kimdir?

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kimdir? Fahri Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?


Fahri Yıldız, 1955 yılında Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde doğdu. İlkokulu Ürgüp’te, Lise eğitimini Nevşehir İmam Hatip Lisesinde tamamladı.


Erciyes Üniversitesi Yüksek İslam Enstitüsünü Kayseri’de tamamladıktan sonra İskenderun, Kırşehir, Kocaeli ve Çankırı'da idareci olarak görev yaptı.


Daha sonra Ürgüp Türkan Diker İlköğretim okulunda öğretmenlik yaptı. Son olarak idarecilik yaptığı Ürgüp Lisesindeki görevinden 29 mart 2009 yerel seçimlerine AK Parti’den belediye başkan adaylığı için istifa ederek belediye başkanı seçildi.


2014 yerel seçimlerinde de Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilerek 5.300 oyla 2. dönemi için Belediye Başkanı Seçilen Fahri Yıldız evli ve 4 Çocuk babası olup, İngilizce, Arapça ve Farsça...