03 / 05 / 2024

Faik Kaptanoğlu

Faik Kaptanoğlu

Faik Kaptanoğlu: “Her yıl turist sayısı yükseliyor. Sadece yeni tesisler değil mevcut otellerin ilave yatak koymaları konaklama sektörünü olumsuz etkiliyor,Antalya'ya yeni havalimanı şart" dedi

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Alper Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Filiz, Kadir Eke, Ümit Nuri Yıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 172 milyon 687 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Dikilitaş'ta kuruldu.

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, İsmail Faik Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Erenköy, Ethemefendi Caddesi' nde kuruldu.

Alanya deprem açısından riskli değil!

JEOFİZİK Mühendisleri Odası Alanya Temsilcisi İhsan Erman Kaptanoğlu, Alanya'yı da sallayan, AFAD'a göre 5.2, Kandilli'ye göre 5.5 büyüklüğündeki depremle ilgili değerlendirmesinde "Alanya merkezi deprem açısından şu anda riskli değil. " dedi.

BA Tasarım Mimarlık Şehircilik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BA Tasarım Mimarlık Şehircilik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi, Barış Kaptanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Kentpark Faik Baysal Kütüphanesi'nin yenileme çalışmaları başlatıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarının başlatıldığı Kentpark içerisindeki kütüphanenin adı yapılan anket çalışmasıyla belirlendi. Başkan Toçoğlu, " Faik Baysal Kütüphanesi şehrimize hayırlı olsun ” dedi.

Faik Kaptanoğlu: Antalya'ya yeni havalimanı şart!

Faik Kaptanoğlu: “Her yıl turist sayısı yükseliyor. Sadece yeni tesisler değil mevcut otellerin ilave yatak koymaları konaklama sektörünü olumsuz etkiliyor,Antalya'ya yeni havalimanı şart" dedi

Alanya Hollandalı turist bekliyor!

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı ( ALTAV ) Başkanı Melih Faik Kaptanoğlu, Hollanda pazarında yüzde 7'lik artış beklediklerini, bunda Gazipaşa Havalimanı'na yapılan yatırımların etkili olduğunu söyledi...

Faik Kaptanoğlu Haberi

Faik Kaptanoğlu



Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) verilerinden derlenen bilgilere göre, Türkiye, Avrupa'nın en fazla turist çeken ülkeleri Fransa, İspanya ve İtalya'nın yer aldığı Akdeniz çanağındaki turistik ülkeler arasında yatak sayısındaki artışla ilk sıraya yükseldi. Türkiye'de 2009'dan bu yana konaklama tesislerindeki yatak sayısında artış yüzde 31, İspanya'da yüzde 13, Yunanistan'da yüzde 10 ve İtalya'da yüzde 5 olarak gerçekleşti. İtalya'yı 1,8 milyon yatakla İspanya takip etti. Son 5 yılda Avrupa Birliği (AB) üyesi 28 ülke ve Türkiye'de konaklama tesislerindeki yatak sayısı yüzde 12 artarak 12,8 milyondan 14,4 milyona çıktı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın teşvikleri kaldırması gerektiğini söyledi. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ise, Avrupa'da yaşanan...