02 / 05 / 2024

Faik Öztrak inşaat sektörü

Faik Öztrak inşaat sektörü

Faik Öztrak, reel sektörden gelen feryat ve sinyallerin de iç açıcı olmadığını, mevsim etkilerinden arınmış verilere göre, haziranda sanayi istihdamının 24 bin, inşaat sektörü istihdamının ise 14 bin gerilediğini ileri sürdü.

CHP’li Faik Öztrak Afet Yeniden İmar Fonu eleştirisi: Ortada konut yok ama fon var!

2023 yılının Mart ayında kanun teklifi kabul edilen Afet Yeniden İmar Fonu’nun faaliyete geçebilmesi için gerekli olan yönetmelik 10 ay gecikmeli çıkarıldı. Afet fonuna verilen borçlanma yetkisi kafaları karıştırdı. CHP’li Faik Öztrak yaptığı açıklamada "Ortada konut yok ama fon var" dedi.

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından açıldı.

Faik Öztrak'tan inşaat sektörü istihdamı açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 2019 ve 2020 yıllarında 1 milyon 926 bin kişinin işsiz kaldığını ifade etti. Öztrak, inşaat ve tarım istihdamındaki artışların sınırlı olduğunu kaydetti.

Faik Öztrak: Kentsel dönüşüm seferberliği ilan edelim!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı açıklamada iktidarı aşırıya kaçan projelerden vazgeçmeye ve aktif fay hatlarındaki yerleşim bölgelerinde kentsel dönüşüm yapılması için seferberlik ilanının edilmesi için çağrı yaptı.

Faik Öztrak’tan yap-işlet-devret projelerine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın yap-işlet-devret projeleri için devletin kasasından para çıkmadığını söylemesinden sonra CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, hayata geçirilen projeler için bu yıl yandaş inşaat şirketlerine 9,5 milyar TL ödendiğini iddia etti.

Faik Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faik Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Akgöl  tarafından kuruldu.

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından kuruldu. 

Faik Yılmaz: 2018 yılında inşaat sektörü desteklenmeli!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz,yeni nesil konut projelerine Ankaralılar'ın ilgili olduğundan bahsetti. Yılmaz, 2018 yılında inşaat sektörünün de teşvik beklediğini ileri sürdü...

Afyon Sandıklı'daki gölet inşaatında son durum!

SANDIKLI Kaymakamı Faik Arıcan, Yunus Emre Mahallesi'ne yapımı devam eden gölet inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat sektöründe istihdam 14 bin kişi geriledi!

Faik Öztrak, reel sektörden gelen feryat ve sinyallerin de iç açıcı olmadığını, mevsim etkilerinden arınmış verilere göre, haziranda sanayi istihdamının 24 bin, inşaat sektörü istihdamının ise 14 bin gerilediğini ileri sürdü.

Lavinya Marmara 2'nin inşaatına 2015 sonunda başlanacak!

Tekstil sektöründeki başarısını inşaat sektörüne taşımayı hedefleyen Kullar, yeni projeler için kolları sıvadı. Kullar İnşaat, Faik Yümaz Gayrimenkul ve Hastur ortaklığında 2014 yılında kurulan İLF'yle yoluna devam edecek.

Ali Faik Kobal İnşaat iflas etti!

Ankara İflas Müdürlüğü Ali Faik Kobal İnşaat'ın Ankara Asliye 7. Ticaret Mahkemesi'nde açılan iflas davasının uygunluğuna karar verdi. Müdürlük, 22 Mart 2012 tarihinde saat 16.00'da alacaklılar ile toplantı yapılacağını duyurdu

Yüksek inşaat mühendisi Faik Sevilir yaşamını yitirdi!

İstanbul Teknik Üniversitesinden 1953 yılında mezun olan yüksek inşaat mühendisi Faik Sevilir vefat etti. Sevilirin cenazesi 17 Aralık 2011 tarihinde Karacaahmet Şakirin Camisinden kaldırılacak

Faik Öztrak inşaat sektörü Haberi

Faik Öztrak inşaat sektörü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Özellikle genç işsizliği ciddi boyutlardadır. Gençler arasında işsizlik oranı son 14 aydır artmaktadır. Genç işsiz ordumuz son bir yılda 74 bin artış ile 913 bine çıkmıştır" görüşünü savundu. 


Öztrak, yaptığı yazılı açıklamada, haziran ayı işgücü ve istihdam verilerine göre, işsizlik oranının geçen yılın aynı ayına göre, 0.5 puan artarak yüzde 9.6'ya çıktığını hatırlattı. 


Mevsim etkilerinden arınmış işsizlik rakamının ise bir önceki aya göre 0.2 puan artarak, yüzde 10.4'e çıktığını ifade eden Öztrak, verilerin, işsizliğin artış eğiliminde olduğunu gösterdiğini savundu. 


Son bir yılda, işsiz sayısının 226 bin artarak 2.9 milyona, mevsim etkilerinden arınmış işsiz sayının ise 3.1 milyona ulaştığını belirten Öztrak, şöyle devam etti: 


"Özellikle genç işsizliği ciddi boyutlardadır. Gençler arasında işsizlik oranı son 14 aydır artmaktadır. Haziranda...