29 / 04 / 2024

Lavinya Marmara 2'nin inşaatına 2015 sonunda başlanacak!

Lavinya Marmara 2'nin inşaatına 2015 sonunda başlanacak!

Tekstil sektöründeki başarısını inşaat sektörüne taşımayı hedefleyen Kullar, yeni projeler için kolları sıvadı. Kullar İnşaat, Faik Yümaz Gayrimenkul ve Hastur ortaklığında 2014 yılında kurulan İLF'yle yoluna devam edecek.



Tekstil sektöründeki başarısını inşaat sektörüne taşımayı hedefleyen Kullar, yeni projeler için kolları sıvadı. Kullar İnşaat, Faik Yılmaz Gayrimenkul ve Hastur ortaklığında 2014 yılında kurulan İLF'yle yoluna devam edecek. Bugüne kadar Beylikdüzü'ndeki Ginza Lavinya Park, Lavinya Park, Otoport ve Vetro City projelerini inşa eden Kullar İnşaat, bir yandan İLF markasıyla geliştirdiği Lavinya Marmara l'in satışına devam ediyor. Diğer yandan firma, oluşturulan yeni markayla da yeni proje hazırlığında. 


Tekstil sektöründeki birikimlerini inşaat sektörüne taşımayı hedeflediklerini söyleyen Kullar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, kendi arsaları üzerinde proje geliştirmeye devam edeceklerini söyledi. Kullar İnşaat-Hastur A.Ş.Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. ortaklığında başlayacak olan yeni projelerden Lavinya Marmara 2'nin yapımına 2015 sonunda başlanacak. Ortaklığın yeni projeleri arasında Esenyurt'takiLa Mirage AVM ile yine Esenyurt'taki N Cadde Agora bulunuyor. 


Posta


Geri Dön