29 / 04 / 2024

fairmont hotel Quasar İstanbul

fairmont hotel Quasar İstanbul

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Hotel Quasar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hotel Quasar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Fatih Ayberg Peker tarafından kuruldu.

Fairmont Quasar Mecidiyeköy 16 Ocak'ta açılacak!

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk otelini İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de 16 Ocak’ta faaliyete giriyor.

Kai Winkler, Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü oldu!

1907 yılında kurulan ve bir asırdır dünyanın lüks otel markaları arasında yer alan Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürlük görevine Kai Winkler getirildi.

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak!

Fairmont Hotels Paris ve Newyork temasını İstanbul'a getiriyor. Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.

Quasar İstanbul projesinde metrekaresi 7 bin 300 dolara! 2015 Eylül'de teslim!

Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. Quasar İstanbul'da yer alan daireler 3 ayrı tema ile projenin Fairmont kısmında yer alan daireler ise 2 ayrı tema ile hazırlanıyor

Fairmont Quasar İstanbul Otel ne zaman hizmete açılacak?

Fairmont Quasar İstanbul Otel kulesinde 5. katta çalışmalar devam ediyor. Quasar İstanbul'un otel kulesi olan Fairmont Quasar İstanbul kısmında kaba inşaat Ocak'ta tamamlanacak ve 2016'da hizmete açılacak

Quasar'da ofislerin yüzde 70'i yabancılara satıldı!

Dünyaca ünlü Fairmont referansıyla satışa çıkan Mecidiyeköy 'deki Quasar'da ofislerin yüzde 70'i yabancılara satıldı. 120 milyon dolarlık ofislere Cannes'da Rus ve Ortadoğulu yatırımcılar ilgi gösterdi

Suudiler, Quasar İstanbul'a yoğun ilgi gösteriyor!

Quasar İstanbul projesinde yapılan satışların yarısından fazlasının yabancılara yapıldığını açıklayan Viatrans-Meydanbey Ortak Girişim İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, Fairmont'un işleteceği 64 rezisansa Suudilerin talip olduğunu söyledi.

Fairmont Quasar İstanbul, en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı!

İlk günden itibaren küresel pazarda kendini ispatlamış, Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, Fairmont Quasar İstanbul en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı oldugunu vurguladı...

Quasar İstanbul Fairmont Hotels ile işbirliği yapıyor!

Fairmont Hotels Avrupa Geliştirme Sorumlusu ye Başkan Yardımcısı Christophe Piffaretti de İstanbul'da ilk kez Quasar gibi çok iddialı bir proje ile ilk adım atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti...

Fairmont'un ilk oteli Quasar istanbul'da açılacak!

Dünyanın en ünlü 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Fairmont Hotels Quasar İstanbul'da açılacak

Paris Ritz Hotel, 140 milyon euroya yenilenecek!

Fransa'nın başkenti Paris'teki Ritz Hotel, iki yıllığına kapılarını kapadı. Otel, 140 milyon Euro'ya yenilenecek

fairmont hotel Quasar İstanbul Haberi

fairmont hotel Quasar İstanbul
Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda; filmlere konu olmuş The Plaza New York ve Londra Savoy gibi otellere sahip ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels, Türkiye'deki ilk otelini Quasar İstanbul'da açacak. Fairmont Hotels 1930'ların Paris'i ile New York'unu iki ayrı tema ile İstanbul'da beğenilere sunmaya hazırlanıyor. Fairmont New York Rezidansları, New York'un asi ve maskülen tarzını, Fairmont Paris Rezidansları da aristokrat çizgileri ile romantizmin başkenti Paris'i sizlerle buluşuyor. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy iletişim:

Telefon: 444 7...