02 / 05 / 2024

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik iletişim

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik iletişim

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Alhweıdy Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhweıdy Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Faısal Alweıdy tarafından kuruldu.

Alhweıdy Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhweıdy Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Faısal Alhweıdy tarafından kuruldu.

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Faısal Abdullah ve Muhammad Majıd Ashraf ortaklığında kuruldu.

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Mehraban Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehraban Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Zeytinburnu’nda  200 bin TL sermaye bedeli ile Faısal Rahımı, Faısal Rahımı tarafından kuruldu.

Efaloma İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efaloma İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alı Faısal  Alı Al-Ghurbanı , Faısal AlghurbanI tarafından kuruldu.

Inaara İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Inaara İnşaat İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Aman Ebrahım Fakıh ve Faısal Abdul W. Narvel tarafından kuruldu.

Jf Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jf Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli  ile Jehan Faısal A tarafından kuruldu.

Adaleya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adaleya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Faısal M E S A.  Nassar T A A. tarafından kuruldu.

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Faısal Şahab tarafından kuruldu.

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik iletişim Haberi

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik iletişim

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esentepe Mah.Mithat Ulu Ünlü Sk.No:26/26...