07 / 07 / 2024

faizsiz kampanyalı konut projeleri 2015

faizsiz kampanyalı konut projeleri 2015

İnşaat şirketleri Mayıs ayı için düzenledikleri kampanyalarla konut alıcısına her türlü avantajı sunuyor. Örneğin, Sur Yapı yeni projesini tercih edenlere lansmana özel yeni indirim yapıyor.

Faizsiz konutta eski sözleşmelere tadil ayarı!

Faizsiz finansmanla konut edindiren şirketlerle ilgili yasa teklifinde, şirketlerin, yasanın yürürlüğe girdiği tarihten önce müşterileriyle yaptıkları tüm sözleşmelerini, kanuna göre tadil etmeleri için bulunan zorunluluk, sektörden gelen 'kaos yaratır' uyarıları üzerine tekliften çıkarılacak.

Faizsiz konut edindirme sistemi yasalaşıyor!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Türkiye'de "faizsiz bankacılık" gibi büyümesini hızla devam eden ve satışlarını yükselten "faizsiz konut" sektöründe faaliyet gösteren şirketlere regülasyon geleceğini anlattı.

Gazilere 2020 yılı için 154 bin TL faizsiz konut kredisi verildi!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında açıklamalarda bulundu. Açıklamada, gazilerin bir konutla sınırlı olmak üzere faizsiz konut kredisinden faydalanabildiği, gazilere 2020 yılı için 154 bin TL faizsiz konut kredisi verildiği belirtildi.

Eminevim'den faizsiz konut ve araç teslimatında rekor!

Eminevim’in uyguladığı faizsiz ‘Elbirliği Sistemi’nin Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 senenin rekorunu kırdığı belirtildi.

Faizsiz konut satışında 30 yılın rekoru kırıldı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında önemli bir payı bulunan Eminevim’in uyguladığı faizsiz Elbirliği Sistemi, Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 yılın rekoruna ulaştı. 

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri ne kadar? 

İş Bankası kampanyalı konut kredisi ürünü dahilinde sıfır ikinci el ve lojman ayrımı yapmadan tüm konutlara aylık yüzde 0.95 faizle kredi sağlıyor. 

İş Bankası konut kredisi faizleri ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi için piyasadaki en uygun faiz oranlarından birini sunuyor. Banka ayrıca kamu lojmanları içinde düşük faizle kredi imkanı sağlıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi hesaplama!

VakıfBank konut almak isteyen tüketici için hem sıfır konut talebinde hem de ikinci el konut talebinde cazip faiz oranları ile iki konut kredisi kampanyası sunuyor

Konut kredisi taksitleri faizsiz şekilde ertelenecek mi?

Corona virüs salgını kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kredi ödemeler ile ilgili devreye sokulması planlanan tedbirler açıkladı. Pek konut kredisi taksitlerine faizsiz erteleme kararı geldi mi?

Türkiye’de 24 milyon aile 'faizsiz konut sistemi'yle ev sahibi olacak!

Türkiye’de 24 milyon ailenin yarısı, ev alma hayalini hayata geçiremiyor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi , faizsiz konut edindirme sisteminin çözüm olacağını belirtti.

Konut finansmanı oranları aylık 0.87’ye düştü!

Bankaların konut kredisi faizleri yükselmeye başlamışken Türkiye Finans’tan bir indirim müjdesi geldi. Banka kampanyalı konut finansmanı kar payı oranlarını yüzde 0.87’ye indirdi...

İş Bankası’ndan yüzde 0.95 faizli konut kredisi!

İş Bankası hayat sigortalı kampanyalı konut kredisi için aylık %0.95 faiz oranı ile kredi sunuyor. Bankadan %0.95 faiz oranı ile konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar oluyor?

faizsiz kampanyalı konut projeleri 2015 Haberi

faizsiz kampanyalı konut projeleri 2015

Toplamda 1394 konuttan meydana gelen Avrupark'ta ev fiyatları 170 bin liradan başlıyor. 1 + l'den 4+1 'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje yüzde 1 KDV avantajına da sahip. 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, avantajlı fiyatlarla satışa çıkmıştı. Projedeki bu fırsatlar Mayıs sonuna kadar Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı,  Bordo Yapı ve Intes Yapı'nın" Başakşehir'de inşa ettiği Vadişehir'de de konut alıcısına bahar fırsatları sunuluyor. Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya ayrıca yarısı peşin, faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunuluyor. 

550 milyon liralık yatınmla hayata geçirilen proje, 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. 380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yer alan Vadişehir'in yüzde 75'i peyzaj alanlarına ayrıldı. 

Sur...