06 / 05 / 2024

faizsiz nakit avans

faizsiz nakit avans

İş Bankası dijital bankacılık uygulaması İşCep ile 'müşteri olmak İstiyorum' diyene özel yaptığı kampanyanın detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Bin 500 lira 5 ay vadeli faizsiz nakit avans fırsatı kaçırılmaması gereken en önemli avantaj olarak dikkat çekti.

9 bankadan peş peşe Nisan 2024 uyarısı geldi! 0 faizli krediler için son 10 gün! İşte banka faizsiz kredi kampanyaları!

Sıfır faizli kredi kampanyaları 9 banka tarafından peş peşe açıklandı. 0 faizli kredi ve nakit avans fırsatı 25 bin TL'ye dayanırken, hangi bankaların faizsiz kredi verdiği de merak ediliyor. İşte banka banka 0 faizli kredi kampanyaları...

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Kredi kartı olanlar hemen baksın! Nakit avans çekmek isteyenleri şaşırtacak hamle geldi! Artık sınır var...

Merkez Bankası tarafından, kredi kartı kullananları yakından ilgilendiren bir karar alındı. Alınan karara göre nakit avansa yönelik ilginin azaltılması bekleniyor.

Kredi kartı nakit avans faizi ve KMH faiz oranları yükseldi! 

Kredi kartı ile nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4.42'den yüzde 5'e, bankaların kredili mevduat hesaplarının faizi ise yüzde 5'e kadar çıkarıldı.

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Kredi kartlarına sınırlama getirildi, taksit sayısı düştü

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeleri açıkladı. Alınan kararlar doğrultusunda nakit avans çekimleri ve taksit sayıları üzerinde sınırlamaya gidildi.

3 bankada Mart fırsatı! Başvurana 10 bin, 20 bin, 30 bin TL faizsiz taksitli nakit avans veriliyor!

Denizbank, Garanti BBVA ve Akbank peş peşe faizsiz taksitli nakit avans kampanyalarını duyurdu. İşte başvuranın hemen 20 bin ve 30 bin TL avans aldığı o kampanyaların detayları...

O bankada hesap açanlara faizsiz 30 bin TL veriliyor! Nakit ihtiyacı olanlar hemen bakın: Süre kısaldı!

Ekonomik anlamda zorluk çeken ve nakite sıkışan vatandaşlar için İş Bankası'ndan son dakika müjdesi verildi. İş Bankalı olanlara 30 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans veriliyor. İşte ayrıntılar...

Konut kredileri 2022 yıl sonuna göre yüzde 23,1 arttı: 443,3 milyar TL kredi kullanıldı! 

Faiz oranlarındaki aşırı artış ve kredi kullanmada miktar kısıtlamaları ile konut, taşıt, ihtiyaç gibi tüketici kredileri baskılanırken, gecikme faizlerinin yükselmesi, nakit avans limitinin düşürülmesi gibi zorlaştırıcı önlemlere rağmen, kredi ve kredi kullanımı arttı. İşte detaylar...

Kredi kart faizleri bankadan bankaya farklılık gösterebilir! Ekstrenizi mutlaka kontrol edin!

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 35'e yükselttikten sonra kredi kartı ve nakit avans kullanımı faizleri de artırıldı. Karşılaştırma sitesi encazip.com’un kurucusu ve tasarruf uzmanı Çağada Kırım kart faizleri konusunda uyarı yaptı.

Kredi kartı olanlara kara haber! Faizlerde yeni dönem resmen başladı!

Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklayan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini yüzde 35'e çıkarttı. Karşılaştırma sitesi encazipcom söz konusu bu durumun kredi kartı ve nakit avans kullanımı faizlerine nasıl yansıdığını masaya yatırdı.

Dikkat! Kredi kartı kullanan herkesten bu para kesilecek!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, faiz oranlarını 500 baz puan artırma kararı aldı. Bu kararın ardından, kredi kartıyla yapılan alışverişlerde uygulanan faiz oranı yüzde 3.71'e yükselecek. Ayrıca, kredili mevduat hesabı ve nakit avans işlemleri için uygulanan faiz oranı da yüzde 4.47'ye çıkacak. Ye

Kredi kartı kullanımlarında fren patladı: Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı!

Kredi kartı ve nakit avans kullanımına yeniden gelen faiz artırımları borçlandırmaları azaltması beklenirken, tam tersi oldu. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı.

faizsiz nakit avans Haberi

faizsiz nakit avans

Türkiye İş Bankası, mobil telefon uygulaması İşCep menüsünde bulunan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ kampanyasını müşterilerine duyurdu.

Bankanın uygulamasına girerek ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini seçen kullanıcılar banka tarafından 1 yıl ücretsiz havale ve EFT, faizsiz taksitli nakit avans, Pazarama’da indirim kuponu ve 200 lira MaxiPuan fırsatlarından yararlanacak.

Ayrıca İşCep’ten görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan kısa sürede banka müşterisi olanlar, 1 yıl boyunca havale ve EFT ücret istisnasından faydalanacak, nakit ihtiyaçları için bin 500 TL’ye kadar 5 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans kullanma hakkı ve Pazarama Online Alışveriş Platformu’ndan indirim kuponu kazanacak.

 

200 TL MAXİPUAN CEPTE!

İş Bankası 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep üzerinden Maximum kart başvurusu yapanlara, kartlarıyla tek seferde gerçekleştirecekleri ilk 200 lira ve üzeri alışverişlerinde 200 lira MaxiPuan...