06 / 05 / 2024

fakir klima

fakir klima

Elektrikli ev aletlerinin öncü ve güvenilir markası Fakir Hausgerate, ev ya da iş yerlerinde klima bulunmayan veya klimaya alerjisi olanlar, ister kule tipi ister stant vantilatörlerle sıcakların etkisini indiriyor.

Koçtaş klimalar ne kadar? Fujiplus Sakura Yumi duvar tipi klima indirimde! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi klima araştırması yapıyor. Uygun fiyatlı klimalardan Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU inverter duvar tipi klima Koçtaş’ta ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mor rengi ve estetik görünümüyle dikkat çeken Fakir Ranger, filtreleme teknolojileri ve motor gücü sayesinde temizliği çile olmaktan çıkarıyor. Peki Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? 

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kuaför eli değmiş gibi! Fakir Saç Kurutma Makineleri ne kadar? 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Soğuk kış günlerinde saçları kurutmak çok önemli. Fakir Saç Kurutma Makineleri ile saçınızı ister kurutun, ister şekillendirin. Üstelik yıpratmadan ve hırpalamadan. Peki, Fakir Saç Kurutma Makineleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

A101'de düdüklü tencere 299 TL, Life by fakir yumuşatıcı 39 TL! A101 online kataloğu 26 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 26 Ocak 2023 Perşembe tarihi itibari ile satışa sunulacak aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda düdüklü tencere 299 TL, Life by fakir yumuşatıcı 39 TL! A101 online kataloğu 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir kıyma makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir kıyma makineleri kaç TL'den satışa çıkıyor? Özellikleri nelerdir? İşte detaylar...

Fakir saç maşası ne kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir saç maşası fiyatı ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte detaylar...

Fakir halı yıkama makinesi ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir halı yıkama makinesinin özellikleri nelerdir? Fakir halı yıkama makinesinin fiyatı ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Fakir küçük ev aletlerinde indirim rüzgarı! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Peki Fakir'de küçük ev aleti fiyatları ne kadar oldu? Aralık ayında kaç TL'den satılıyor. İşte detaylar...

fakir klima Haberi

fakir klima

Yaz sıcaklarının kendini iyice hissettirmeye başladığı bugünlerde, Fakir Hausgerate’nin kule tipi ve stant vantilatörleri serinlemenizi sağlıyor. Ev ya da iş yerlerinde klima bulunmayan veya klimaya alerjisi olanlar, ister kule tipi ister stant vantilatörlerle yaz sıcaklarının etkisini en aza indiriyor.




Fakir TVL 90 S ve TVL 90 kule tipi vantilatörler, 90 watt gücünde olup 3 hız kademesiyle sıcak havalarda ideal serinliği mekanlara taşıyor. Uzaktan kumandalı Fakir kule tipi vantilatörler, ayarlanabilir rüzgar eğiminin yanı sıra 90 derecelik salınım özelliğiyle mekanın tümünde etkili ve pratik kullanım sağlıyor. Fakir Prestige TVL 30 kule tipi vantilatör, 8 hız kademesi ve 3 rüzgar moduyla sıcağın etkisini kırarak mükemmel serinleme sağlıyor. Fakir kule tipi vantilatörler, işlevselliğinin yanında estetik tasarımıyla da dikkat çekiyor.


Yaz aylarının vazgeçilmezi stant vantilatörler, güvenilir...