01 / 05 / 2024

Fakir Piccadilly serisi hangi mağazalarda

Fakir Piccadilly serisi hangi mağazalarda

İngiliz asaletinin, Alman teknolojisi ile buluştuğu “Fakir Piccadilly” serisi English Home mağazalarında… Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor...

Fakir küçük ev aletleriyle mutfaklar renkleniyor!

Fakir Hausgeräte, kendine ait renk pantoneleri olan çekici “Rouge Kırmızısı” ve zarif ‘’Violet” serisi mutfak grubu küçük ev aletleriyle yeni yılda mutfaklara renk katıyor.

Fakir Violet Serisi ile mutfaklar canlanıyor!

Küçük ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte’den, iftar sofralarında harikalar yaratmak isteyenlere Violet Serisi…“Violet Moru” nun kullanıldığı seri, birbirinden farklı altı üründen oluşuyor

Fakir Piccadilly serisi English Home mağazalarında!

İngiliz asaletinin, Alman teknolojisi ile buluştuğu “Fakir Piccadilly” serisi English Home mağazalarında… Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor...

Fakir Hausgerate mekan tasarrufu sağlıyor!

Elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması Fakir Hausgerate, soğuk kış günlerini TH 2000 kule tipi ısıtıcıyla ısıtıyor. İnce formu ve estetik tasarımıyla evinize dekoratif bir hava katarken, mekan tasarrufu da sağlıyor.

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Adıyaman El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi onarım bekliyor!

Musalla Mahallesi’nde bulunan El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi, bakım ve onarım istiyor. El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi’nin bulunduğu ev görüntüsüyle görenleri hayrete düşürüyor.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

Fakir Piccadilly serisi hangi mağazalarda Haberi

Fakir Piccadilly serisi hangi mağazalarda

Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, evlerde şıklık için dekoratif çözümler sunan English Home’a özel küçük ev aletleri serisi tasarladı.


İsmini Londra’nın ünlü kavşağından alan Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor.


Ergonomik tasarımlı Piccadilly Blender Seti’nin içerisinde; paslanmaz çelik blender, paslanmaz çelik mikser, soğan, havuç, çiğ et, fıstık gibi malzemeleri parçalamak için ideal doğrayıcı ve ölçü kabı yer alıyor. 4 farklı hız kademesi, turbo fonksiyonu, 2 adet paslanmaz çelik çırpma aparatı, 2 adet paslanmaz çelik yoğurma aparatı olan Piccadilly El Mikseri, aksesuar saklama kutusuyla satışa sunuluyor. 2 hız ayarı, soğuk fön düğmesi, dar fön başlığının yanı sıra difüzör/vigo başlığıyla hızlı ve kolay şekillenme sağlayan Piccadilly Saç Kurutma Makinesi uygun fiyat...