02 / 05 / 2024

Fame Residence Lara ve Spa Hotel

Fame Residence Lara ve Spa Hotel

Antalya Aksu'daki Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Erguvan Premium Residence satışa çıktı! 1.910 TL taksitle!

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını aralıyor.

Girne Nurel Aqua Marine Residence ezber bozacak!

Nurel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile, şirketin en özel projesi Aqua Marine Residence'ı konuştuk.. Yatırımcılara müjdesi var..

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Antalya Fame Residence Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

Antalya Fame Residence Lara ve Spa Hotel projesi halk toplantısı 23 Haziran'da!

Antalya Aksu'daki Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Güzel Residence'ta yatırımcılara özel fiyatlar!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakası' nın en prestijli semtlerinden Fenerbahçe'de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Korupark Residence projesi!

AKY Yapı'nın 18 farklı tipte, 26 adet residencetan oluşan projesi; Balçova Korupark Residence tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Proje Agora AVM, Kipa, EGE Park, 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi gibi önemli noktalara yakın.

Nüans Residence Kağıthane'de satışlar Mart'ta başlıyor! Yeni proje!

ANS Yapı, Nüans Residence Kağıthane projesinde satışlara Mart ayında başlıyor. 98 konutun yer aldığı Nüans Residence Kağıthane projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler tasarlandı...

Pusula İnşaat, Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sundu!

Pusula İnşaat, Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sundu. Suudi Arabistanlı yatırımcılardan büyük ilgi gören Arena Residence bulunduğu merkezi konumuyla ve ticari alanlarının sunduğu avantajla fuar’da ilgi odağı olmayı başardı.

Andanos Residence’ta 5 bin liradan başlayan fiyatlarla devre tatil!

Rayon A.Ş eşsiz tatil beldesi Bodrum’da hayata geçirdiği Andanos Residence projesiyle kullanıcılara devre tatil konsepti sunuyor. Andanos Residence ’ta fiyatlar 5 bin liradan başlıyor...

Pusula İnşaat, Emlak Fuarı’nda Beylikdüzü Arena Residence 'ı tanıtacak!

Pusula İnşaat A.Ş , Beylikdüzü Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sunacak. 12 katlı 2 bloktan oluşan Beylikdüzü Arena Residence projesi 360 adet konut, 25 ticari üniteden meydana geliyor.

Fame Residence Lara ve Spa Hotel Haberi

Fame Residence Lara ve Spa Hotel
Antalya ili Aksu ilçesi sınırları içerisinde Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 23/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ANTALYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ANTALYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...