03 / 05 / 2024

F.A.Mohamed Algharaır

F.A.Mohamed Algharaır

El Ağavin Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümran Elibol, A.Abdulla Ahmed Murad, F.A.Mohamed Algharaır ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Başakşehir, Bahçeşehir Mahallesi'nde kuruldu.

New Holland fiyat listesi Mart 2024 şaşırttı! 5 yıl vade fırsatıyla traktör fırsatını kaçırmayın!

New Holland'ın Mart 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki en düşük New Holland traktör fiyatı ne kadar?

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Küçük ev aletleri konusunda konusunda adından sıkça söz ettiren Kumtel, mikrodalga fırında resmen çığır açacak bir ürün piyasaya sundu. Kumtel, bu ürüne ilişkin tüm teknik özelliklerini paylaşırken, ürünün fiyatında da indirime gidildiği öğrenildi.

Gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Altın yatırımcılarının son durumu ile ilgili araştırmalar yaptığı gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih az önce açıklandı. Yatırımcılar acil bu tarihlere bakın...

Ne vergi ne ÖTV ne de KDV var! 2023 model sıfır km bu otomobil sadece 218 bin TL

Son zamanlarda araç fiyatlarındaki artış, otomobil almayı oldukça zorlaştırıyor gibi görünse de, hala bütçe dostu seçenekler bulmak mümkün. İşte uygun fiyatlı sıfır otomobil arayışında olanlar için bir kurtuluş yolu.

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Son dakika rakamları peş peşe açıklandı! Sürücüler hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı sorusunun yanıtı sürücüler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Benzin, motorin ve LPG'de son dakika rakamları peş peşe açıklandı... Sürücüler hemen bakın...

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceği tarihi resmen açıkladı! Yatırımcılar o günü iple çekiyor...

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceğim tarihi açıkladı. Yatırımcılar o günü iple çekiyor. İşte altının yükselişe geçeceği tarih...

Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak

Dolar kurundaki rekor yükseliş ve ons altındaki ters dalga sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak konusu olurken son dakika açıklaması geldi. Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak.

İslam Memiş 3 gün sonraki altın fiyatını açıkladı! Kaçırılmayacak alım fırsatı

Altın fiyatlarında son dakika. İslam Memiş altın fiyatlarında sürpriz bir tahmin yaptı. Altın için altın fırsatı doğdu. İslam Memiş altın yatırımcısına uyarılarını sıraladı. İşte tüm detaylar...

Profilo BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla görücüye çıktı!

Profilo, merakla beklenen BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıkardı. Evine, iş yerine vs. buzdolabı almak isteyen kişiler bu buzdolabının teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Gram altın 1.650 TL olacak! Altının efendisi İslam Memiş net tarihi açıkladı! Yatırımcılar hazır olun!

Altının efendisi İslam Memiş, gram altının 1.650 TL olacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı. Yatırımcılar o tarihe hazır olun!

Euro 24 TL'ye tırmanıyor! İlk kez bu rakam aşıldı! Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Piyasalar seçim sonrasında hareketlenmeye başladı. Döviz kurlarında bugün rekor rakamlar görüldü. Euro ilk kez 23 TL seviyesini aşarak 24 TL'ye tırmanmaya başladı. Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

F.A.Mohamed Algharaır Haberi

F.A.Mohamed Algharaır

El Ağavin Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümran Elibol, A.Abdulla Ahmed Murad, F.A.Mohamed Algharaır ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Başakşehir, Bahçeşehir Mahallesi'nde kuruldu.


El Ağavin Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...