18 / 05 / 2024

Faris Sayan

Faris Sayan

Saynak Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faris Sayan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs 2015 tarihinde Arnavutköy, Boğazköy Köyü'nde kuruldu.

Emeklilere çifte müjde! Bayram öncesi 10 bin TL verilecek! 

Emekliler bayram ikramiyesi olarak bu sene 3 bin TL verilecek. Bayram ikramiyeleri için gün sayan emeklilere bayram öncesi 10 bin TL verilecek. İşte ayrıntılar...

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Bugün emekli olanlar kaç lira maaş alacak? SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı hesaplama 2023! 

Emeklilik için gün sayan vatandaşlar, kaç lira maaş alacaklarını merak ediyor. Peki SSK ve Bağkur'lu 4A, 4B, 4C'li maaş hesaplama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Düşük primle yüksek emekli maaşı almak artık hayal değil! O tarihe dikkat!

Bağ-Kur prim eşitlemeyle SGK’lı gibi 7200 gün ile emeklilik hakkına kavuşmaya gün sayan yaklaşık 1 milyon Bağ-Kur’lu için yeni düzenlemenin detayları da belli oldu. Emekli aylığında etkili olan 1261 gün kuralı değişecek. Bu sayede, az primle, yüksek emekli maaşı alma avantajı doğacak.

Bedelli askerlik yapacaklar aman dikkat! Ücretlerde yanıltan açıklama! Hemen bakın!

Bedelli askerlik için gün sayan vatandaşlar aman dikkat etsin. Bedelli askerlik ücretlerinde yanıltan açıklama! İşte detaylar!

Ecemsu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Sayan tarafından kuruldu.

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Togg T10X kaç liraya şarj olacak? İşte kısa ve uzun mesafede ödenecek şarj ücretleri!

Yerli otomobil Togg’un ilk sahipleri 29 Mart tarihinde yapılan çekiliş ile kamuoyuna açıklandı. Araçlarını almak için gün sayan tüketiciler, şimdi de Togg’un kilometre başına ne kadar enerji tüketeceğini merak ediyor.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Sita Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Sayan tarafından kuruldu.

EYT’liler dikkat! Alacağınız maaş böyle hesaplanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayının ardından emeklilik için gün sayan milyonlarca vatandaş EYT’den emekli olmak için dilekçelerini vermeye başladı. Peki EYT’den emekli olacakların maaşları nasıl hesaplanacak?

EYT'liler dikkat! Bunu yapmazsanız tazminatınız yanacak! Bakın o detay neymiş!

EYT ile ilgili yasa teklifi TBMM’de kabul edildi. Emeklilik için gün sayan çalışanlar, sürecin nasıl işleyeceğini merak ederken, kıdem tazminatının yanmaması için uzmanlardan kritik bir uyarı geldi.

Askerlik ertelendi mi? 2023 askerlik celp tarihleri ertelendi mi? Askerlik celp tarihleri ne zamana ertelendi?

Askerlik celp tarihleri askere gitmek için gün sayan kişilerin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Faris Sayan Haberi

Faris Sayan

Saynak Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faris Sayan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Saynak Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Yurt içinde ve dışında resmi özel ve her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak inşaatlar yapmak her türlü yol kanalizasyon elektrifikasyon kanal inşaat boru hatları hafriyat taahhüdü ve yapımı, her türlü altyapı ve bina inşaatlarının temel hafriyatları kazısı ve bu hafriyatların nakli işini yapmak, her türlü inşaatın plan ve proje tanzimi statik ve kesin hesap müşavirlik hizmetlerini gerçekleştirmek. B. Şirketin her türlü kamu ve özel firmalardan ihale ve emanet yoluyla hafriyat işleri PTT, Telekomünikasyon ve Pis Su kanalları doğalgaz hatları, yol, binalar, kaldırım yapımı çöp toplama nakil işlerinin ihalelerine katılmak...