08 / 05 / 2024

fark okulları

fark okulları

Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Rıdvan Yavaşcan, "Fark Koleji'nin şube sayısının artması çabamız yok. Eğitim şehri benim memleketim Eskişehir ve 20 yılımı verdiğim Bursa öncelikli projelerimiz olacaktır” dedi

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

İksir Aydın, Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçildi!

Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçilen İksir Aydın, Kastamonu Daday’a olan tutkusunu, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası ile yöresinde yaptığı heyecan dolu başarılı çalışmalarını, anlattı.

Tarla ile bağ arasındaki fark nedir?

Tarla, tarıma elverişli olan, sınırlı ve belirli toprak parçası olarak tanımlanıyor. Bağ ise, meycve bahçeleri olmaya elverişli olarak ifade ediliyor. Peki, tarla ile bağ arasındaki fark nedir?

En yoksulla en zengin arasında 7,7 kat fark var!

Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ), 2013'te Türkiye'de en yoksul yüzde 20 ile en zengin yüzde 20 arasında 7,7 kat gelir farkı olduğunu açıkladı...

İzmir'deki aktarmalı ulaşım çilesi okulların açılmasıyla doruğa çıktı!

İzmir’de okulların açılmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu “aktarmalı ulaşım”ın yarattığı çile de doruğa çıktı. Öğrenciler, okula başladıkları ilk gün metro ve otobüslerde ezilme tehlikesi geçirdi

Bayraklı'daki okullar yenilendi!

Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi.

Mortgage ve konut kredisi arasındaki fark nedir?

Banka ve diğer kredi kuruluşlarının ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu krediler "mortgage" ve "konut kredisi" olarak tanımlanıyor. Peki, mortgage ve konut kredisi arasındaki fark nedir?

Ant Yapı'dan köy okullarına destek!

Kargı, Ovakent, Çaka gibi köylerde sürdürülen projelerin ardından gelen Ödemiş Projesi'ne Ant Yapı maddi destek sağladı. Atıl Köy Okulları projesine siz de destek olabilirsiniz.

Karabağlar Belediyesi okulları yeniliyor!

Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan okulların fiziki şartlarını iyileştirmek ve bu doğrultuda yapılan çalışmalara katkı koymak için harekete geçti. İlk etapta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği 68 okulda çalışma başlatıldı.

Ataşehir’in okulları temizleniyor!

Ataşehir Belediyesi 2014-2015 eğitim öğretim dönemi öncesi ilçedeki okulların çevre bakımı ve temizliğini yaparak, öğrencilerin temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim almaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Güngören'de okullar bakıma alındı!

Güngören Belediyesi bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde, okulların dış cephe boya ve bakım işlemleri yapılırken, tuvaletlerin yenilenme, koridorların boyama ve bahçelerin düzenleme çalışmaları da titizlikle yürütüyor.

1941 yılında okulların etrafında 50 metrelik açık saha bulunacakmış!

1941 yılında İstanbul'da yeni yapılacak okulların etrafında 50 metrelik sahada bina bulunmayacakmış. Okulların etrafında yer alan binaların bir kısmını Eğitim Bakanlığı, bir kısmını da vilayet istimlak edecekmiş.

Hüseyin Şahin: Hizmete açılacak okullar için 1 milyon 419 bin lira ödenek ayrıldı!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl'deki mevcut okullar ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak okulların ödenek taleplerinin karşılandığını bildirdi. Anadolu, teknik ve meslek liselerinin ihtiyaçları karşılanacak.

fark okulları Haberi

fark okulları

Rıdvan Bey Fark Koleji hakkında bilgi verir misiniz?


Fark Koleji fiziksel imkanları ile Türkiye ortalamasının üstünde olan bir okul. Bi namız 20 yıl önce bir eğitim kurumu için inşa edilmiş. Florya gibi son derece nezih, eğitime inanan ve değer veren ailelerin olduğu bir semtte bu işi yapmaya çalışıyoruz. Dolayısı ile ailelerin bizden beklentilerinin son derece yüksek olduğu bir lokasyonda yer almaktayız. Biz bir kere bütün çocuklarımızı kahvaltıya çağırıyoruz, öğretmen ve arkadaşları ile kahvaltı yapıyor. Onların sosyalleşmesi ve sağlıklı beslenmeleri gerekiyor. Temel farklılıklarımızdan bir tanesi bu, diğeri ise bizim ders programlarımızda bazı farklılıklarımız var. Biz öğrencüeri bir sonraki okula hazırlayan kurum olmaktan ziyade kendisinin bizzat iyi bir okulda olduğuna inanması için programlarımızı hazırlıyoruz. Öncelikle yaptığımız en önemli konulardan bir tanesi sanat...