03 / 05 / 2024

farklı konut tipleri

farklı konut tipleri

Son yıllarda birbiri ardına yükselen konut projelerinde aynı plan tipleri sıklıkla görülüyor. Konut sektörünün önde gelen firmaları yeni dönemde tipoloji enflasyonundan kurtulan konutlara farklılık katan projelerin daha fazla öne çıkacağını belirtiyor.

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde peşin ödemelere indirim fırsatı başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler...

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Önallar Flats satışta! Tuzla'ya deniz manzaralı 77 konut geliyor! 

İnşaatına kısa bir süre önce start verilen Önallar Flats projesinde konut satışları başladı. Peki Önallar Flats projesinde yer alan konutların fiyatları nasıl? Projede hangi konut tipleri yer alıyor?

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Forum Göztepe'yle 1.450 konut geliyor! Yeni proje! 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan Forum Göztepe için düğmeye basıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor...

Tual Comfort'la Ispartakule'ye 480 konut geliyor! Yeni proje!

Dağ Mühendislik, İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de 480 konut inşa edecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alacak. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle yeni etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Markalı konutlarda en çok hangi konut tipleri satıldı?

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ocak 2021 sonuçlarına göre, Aralık ayında, ağırlıklı olarak 2+1 özellikteki konutların yüzde 53.66'lık tercih oranı ile ilk sırada oldu.

Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından protesto!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından oluşan bir grup protesto gerçekleştirdi.

İş Bankası’ndan cazip konut kredisi faizleri!

İş Bankası birçok farklı ihtiyaca yönelik farklı konut kredisi seçenekleri sunuyor. Banka lojman alımından sıfır ya da ikinci el ayırt etmeksizin tüm konutlara kadar cazip faiz oranları sunuyor.

TOKİ 100 bin konut Tuzla kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi yarın yapılacak. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Tekirdağ TOKİ kura sonucu 500 konut kazananlar listesi!

Tekirdağ TOKİ kura sonucu 500 konut kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

farklı konut tipleri Haberi

farklı konut tipleri

Son yıllarda birbiri ardına yükselen konut projelerinde aynı plan tipleri sıklıkla görülüyor. Konut sektörünün önde gelen firmaları yeni dönemde tipoloji enflasyonundan kurtulan konutlara farklılık katan projelerin ise daha fazla öne çıkacağını belirtiyor.


Örnek daireleri gezen konut alıcılarının Çankaya’da inşa ettikleri Nefis Çankaya Evleri’ne geldiklerinde farklı daire tipleriyle karşılaşarak, heyecanlarını dile getirdiklerini ifade eden YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bu durumun alıcıların ‘tipoloji enflasyonu’ndan kurtulmak istediğini gösterdiğini belirtti.


Çankaya, “Ankaralılar’ın büyük ilgi gösterdiği konut projeleri, alıcının konut algısını baştan sona değiştirdi. Konut almak isteyenler artık daha kaliteli, konforlu, yaşam merkezi olabilecek evlerde yaşamını sürdürmek istiyor. Bu durum da inşaat sektörünü talebe yönelik konutlar üretmeye yönlendiriyor. Her yerde aynı kurgudaki, benzer tipolojideki projeleri görmemizin nedeni de bu” dedi.


 
‘Tutulan konsept satar’


‘Tutulan...