16 / 05 / 2024

Faruk Çelik Doğu ve Güneydoğu Yatırım paketi

Faruk Çelik Doğu ve Güneydoğu Yatırım paketi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güllüzar Çelik tarafından kuruldu. 

Faruk Çelik: Tarımsal sit alanına çivi dahi çakılamayacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarım arazilerindeki daralmaya yönelik,“Şu an itibarıyla 184 ova tespit ettik. Bunların 140’ı şu anda Bakanlar Kurulu’nda imzaya açıldı. Buraları tarımsal sit alanı olarak ilan ediyoruz ve buraya bir çivi dahi çakılamayacak” dedi.

Faruk Çelik'ten Doğu ve Güneydoğu yatırım paketi değerlendirmesi!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Faruk Çelik: Ermenek'te hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: "İnşallah hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız. Şu anda eldeki imkanlar son derece iyi koordine ile götürülüyor" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir şehir oluşturacağız!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, özel bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu oldu. Belediyenin çalışmalarını anlatan Başkan Çelik, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ömer Faruk Çelik: Konutta talep yetersizliği beklenmiyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Doğru fiyat ile arz edilmiş konutlar alıcısına ulaşır. Orta ve uzun vadede sektörde talep yetersizliği beklemiyoruz" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Doğru fiyatlı konut her zaman satılır!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, sektörde talep daralması beklemediklerini belirterek "Doğru fiyatla arz edilmiş konutlar mutlaka alıcısına ulaşır" diye konuştu...

Ömer Faruk Çelik: 2015 yılı gayrimenkul yatırım fonlarının yılı olabilir!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’de büyüyecek bir alan olduğu ve tebliğin bu yıl yürürlüğe girmesinin sektörde yaşanacak olumlu gelişmelerin başında geldiğini ifade etti...

Ömer Faruk Çelik: Ev almak için doğru zaman!

Ömer Faruk Çelik: "Türkiye'de son dönemde yaşanan ekonomik ve siyasi konjonktür nedeniyle döviz, faiz ve kredi maliyetlerinin yükselmesi, gayrimenkul sektöründe mevsimsel durgunluğun yaşandığı Aralık-Mart dönemine denk geldi" dedi

Ömer Faruk Çelik: Kentsel dönüşüm doğru planlanmalı!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, kentsel dönüşümün doğru planlanması gerektiğini belirterek, " Herkesin kafasında farklı bir dönüşüm var. Ortak bir kavram şart " dedi...

Ömer Faruk Çelik, Sinpaş'tan ayrıldı Desk Lojistik'i kurdu!

SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İcra Kumlu Başkanlığı görevinden ayrılan Ömer Faruk Çelik, yeni rotasını belirledi. Çelik'in 250 bin TL sermayeyle kurduğu Desk Lojistik depolama ve antrepo alanında faaliyet gösterecek...

Faruk Çelik Doğu ve Güneydoğu Yatırım paketi Haberi

Faruk Çelik Doğu ve Güneydoğu Yatırım paketi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 


Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi'nin bölgeye olası etkilerine ilişkin bir soru üzerine Çelik, terörün bölgeye maliyetinin yüksekliğine dikkati çekti.


Terör olmasaydı bölge illerinin batı illeri ile boy ölçüşecek noktaya gelmiş olacağını dile getiren Çelik, çalışmanın birinci hedefinin vatandaşların terör belasından kurtulması olduğunu ifade etti.


Güneydoğu Anadolu için yapılması gereken iki önemli faaliyet bulunduğunu anlatan Çelik, bunlardan birinin sulamaya ilişkin olduğunu kaydetti. GAP bölgesinde cazibe sulamasının yüzde 45 olduğunu belirten Çelik, "Geri kalan yüzde 55'ini kısa sürede tamamladığımızda tarımsal hasılamızda 3,5 milyar liralık bir artış söz konusu olacak." değerlendirmesinde bulundu. 


Arazilerin toplulaştırılması yoluyla verimin artırılması hususunda çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Çelik, bölgedeki hayvancılık...