06 / 08 / 2024

Faruk Çelik hayvancılık inşaat ruhsatı

Faruk Çelik hayvancılık inşaat ruhsatı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Hayvancılığı geliştirmek için inşaat ruhsat harçlarının ödenmeyeceği yasal düzenlemeyi Meclis'e göndermiş bulunmaktayız. "

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

Elhadioğulları İnşaat Nakliyat Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Elhadioğulları İnşaat Nakliyat Hayvancılık Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Çelik tarafından kuruldu.

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent  Çelik tarafından kuruldu. 

Niz Yapı İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niz Yapı İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Deniz tarafından kuruldu. 

Cerit Otelcilik Turizm Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cerit Otelcilik Turizm Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Ece ve Sedat Aksakallı ortaklığında kuruldu. 

Demfar Yapı İnşaat Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demfar Yapı İnşaat Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Demir tarafından kuruldu. 

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Eşkin tarafından kuruldu. 

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti.  bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Kaşkariy ve Zubayr Kaşkariy ortaklığında kuruldu. 

Uğurluvan İnşaat Hayvancılık Otomotiv ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluvan İnşaat Hayvancılık Otomotiv ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Sadak tarafından kuruldu.

Zb Hayvancılık Gıda Ve Tarım Ürünleri İnş.Mobilya Uluslarrası Nakliyat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Zb Hayvancılık Gıda Ve Tarım Ürünleri İnş.Mobilya Uluslarrası Nakliyat San.Tic.Ltd.Şti. bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Türk tarafından kuruldu.

Faruk Çelik hayvancılık inşaat ruhsatı Haberi

Faruk Çelik hayvancılık inşaat ruhsatı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Küpe sorununu ortadan kaldırıyoruz, küpeyle ilgili ciddi oluşmuş cezalar var, bunların hepsini affediyoruz, her hayvan kayıtlı hale getirilecek." dedi.


Bakan Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen bayramlaşma töreninde, tarım ve hayvancılıkta ilgili yeni düzenlemeler yaptıklarını söyledi.


Tarımda 150 milyarlık hasılanın 450 milyar liraya çıkarılmasının hedeflendiğini belirten Çelik, daha çok ekip, daha çok üreteceklerini dile getirdi.


Yurt genelindeki toprakların tamamının tarıma kazandırılmasının planlandığını anlatan Çelik, suyun da ülkenin önemli meselelerinden biri olduğunu kaydetti. Sulama meselesini bir, iki yıl içerisinde kökten çözeceklerini dile getiren Çelik, "Çiftçimizi elektrikli sulamaya mahkum eden anlayıştan kurtaracağız. Bir taraftan sulama kanalları ve toplulaştırma birlikte bittiği zaman verimde de büyük artış olacak ama sulamaları bizim Harran Ovası'nda olduğu gibi 'ver gitsin' şeklinde değil, bilinçli...