01 / 09 / 2024

Faruk Çelik şanlıurfa kentsel dönüşüm son durum

Faruk Çelik şanlıurfa kentsel dönüşüm son durum

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, kentsel dönüşümün güvenli şehirler oluşturulması açısından önem arz ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

11 Nisan Külliyesi Şanlıurfa'da yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 11 Nisan Külliyesinin inşaat çalışması hızla ilerliyor. 10 kubbeli külliye çelik köprü ile 11 Nisan Şehir parkıyla birleşecek.

Şanlıurfa'daki çelik köprülerde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımına devam edilen çelik köprülerin inşaatını inceledi. Başkan Çiftçi, köprülerdeki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den iki yeni köprü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü ile 50 metrelik Turgut Özal Bulvarının yapımına devam ediyor.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında engellileri hayata bağlayacak donanımda olan Engelliler Koordinasyon Merkezi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Belediyeciliği anlayışını uygulama alanlarına yansıttığı Hamarat Eller Çarşısı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yarın açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımı ile Hamarat Eller Çarşısı ve Engelliler Koordinasyon Merkezinin açılışına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Şanlıurfa Haliliye'ye yeni köprü!

Şanlıurfa'nın en büyük sorunlarından biri olan trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üretmek adına Şehir Merkezinde bir çok önemli projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan Çelik köprülerin yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın dev projeleri tam gaz!

Şanlıurfa'ın dev projeler tam hız ilerliyor. Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirecek olan 2 adet köprülü kavşağın çalışmaları son aşamaya gelinirken, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan çelik köprülerin ana güzergah yolları açılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Birecik Konutları 2018'de teslim!

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, 4 bin konutluk TOKİ projesinde ilk kazmanın yılsonuna doğru vurulacağını belirtti.

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

Şanlıurfa GAP SUKAY bayramda açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Faruk Çelik ve AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan GAP SUKAY tesislerinde incelemelerde bulundu.

Faruk Çelik şanlıurfa kentsel dönüşüm son durum Haberi

Faruk Çelik şanlıurfa kentsel dönüşüm son durum

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, kentsel dönüşümün güvenli şehirler oluşturulması açısından önem arz ettiğini söyledi. 


Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, 1 Kasım genel seçimlerinden bir gece önce Şanlıurfa’da kentsel dönüşümde çalışmalar yapan Delen Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkanı Osman Delen’i ziyaret etti. Milletvekili Faruk Çelik, gerçekleştirdiği ziyarette Delen’in ortağı Mustafa Şahap ile birlikte yürütmüş oldukları kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili bilgi aldı. Depreme ve afet risklerine karşı güvenli, planlama standartlarına uygun kentsel dönüşüm ile yenilenmiş modern kentlerin oluşturulması gerektiğini ve bu konuda adımların atıldığını belirten Faruk Çelik, Delen ve Şahap’a çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. GO Delen Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Osman Delen ise ziyaretinden dolayı Faruk Çelik’e teşekkür ederek ‘Devletimizin desteğiyle halkımızla el ele verip, milletimizi mağdur etmeden...