19 / 05 / 2024

faruk çizmecioğlu projeleri 2017

faruk çizmecioğlu projeleri 2017

THY'de 12 yıllık satış ve pazarlama tecrübesi olan Faruk Çizmecioğlu, iki projenin de genel müdürlüğüne getirildi. Çizmecioğlu, "2017'de Anadolu'da hem sıfırdan AVM kurma hem de satın alma yoluna gidebiliriz. Sıfırdan yatırımlarda temapark da yapabiliriz" diyor.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Yzk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Kokoğlu, Yusuf Zeki Kokoğlu ve Yunus Kokoğlu ortaklığında kuruldu. 

Zonguldak'ta 55 bin hak sahibinin mağduriyeti giderilecek!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Taş Kömürü havzasında bulunan taşınmazlarının hak sahiplerine satışı sırasında ortaya çıkan ecri misil bedellerinin yüksek olması nedeniyle ortaya çıkan mağduriyetinin giderildiğini açıkladı. 

Omfat İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omfat İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Tuzlakoğlu tarafından kuruldu. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

faruk çizmecioğlu projeleri 2017 Haberi

faruk çizmecioğlu projeleri 2017

Gürsoy Grubu, Vialand ve Venezia'da ortağı Bayraktar Grubu'nuıı lıisselerini satın alınca iki AVM'de de yönetimde değişime gitti. THY'de 12 yıllık satış ve pazarlama tecrübesi olan Faruk Çizmecioğlu, iki projenin de genel müdürlüğüne getirildi. Çizmecioğlu, "2017'de Anadolu'da hem sıfırdan AVM kurma hem de satın alma yoluna gidebiliriz. Sıfırdan yatırımlarda temapark da yapabiliriz" diyor. 


İstanbul'un iki önemli projesi olan Venezia ve Vialand'i hayata geçiren Gürsoy Grubu ile Bayraktar Grubu yollarını ayırdı. Gürsoy Grubu artık yoluna yalnız devam ediyor. Gürsoy Grubu, ekim başında yaptığı bir hamleyle Via GYO'nun hem Vialand hem de Venezia'daki tüm hisselerini satın aldı. Bunun ardından yönetim kadrolarında bir değişime gidildi. Venezia ve Vialand genel müdürlüğü koltuğuna Faruk Çizmecioğlu getirildi. Kariyerinde 12 yıllık Türk Hava Yollan (THY) geçmişi bulunan Çizmecioğlu,...