18 / 05 / 2024

Faruk Emre Yıldıran

Faruk Emre Yıldıran

OBC İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Faruk Emre Yıldıran tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık 2014 tarihinde Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Zarif Sokak'ta kuruldu.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız tarafından kuruldu!

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Yıldırım Davutkadı Mahalle Konağı tamamlandı!

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık’a sahip çıkıyor!

Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk izlerini bünyesinde barındıran tarihi değerleri ayağa kaldırmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, restorasyon çalışmalarıyla Yıldırım’ın dünyaya açılan penceresi Cumalıkızık’a sahip çıktıklarını ifade etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İlk Baretim etkinliği düzenlendi!

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat ve Mimarlık fakültelerini kazanarak kayıt yaptıran öğrenciler, eğitim hayatlarına ilk baretlerini takarak başladı.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Türkiye'de 5 yıldızlı otel sayısı artıyor!

Bu yılın ilk çeyreği itibarıyla yılda yüzde 7 artarak 950 bine Türkiye'de 5 yıldızlı tesis sayısı 563'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin sayısını artıran şehirlerin başında Antalya geliyor.

Azmüsebat Çelik'in Yıldız Holding'e devredilmesine onay!

Bünyesinde tıraş bıçağı üretim şirketi Derby'yi de barındıran Azmüsebat Çelik, Yıldız Holding'in oldu. Rekabet Kurulu, Azmüsebat Çelik’in Yıldız Holding tarafından devralınmasına onay verildiğini duyurdu.

İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli İspanyollar açacak!

İspanyollar, ambargoların kalkması sonrası İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli açmaya hazırlanıyor. İspanyol Melia oteller zinciri, İran’ın ilk yabancı 5 yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor.

Faruk Emre Yıldıran Haberi

Faruk Emre Yıldıran

OBC İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Faruk Emre Yıldıran tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


OBC İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Şirketin amacı ve mevzusu başlıca şunlardır;        1. Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı taahhüt, taşeronluk hizmetleri, 2. Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı inşaatları, tersaneler,havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşaa etmek, inşaasını taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, 3. Her türlü enerji tesisleri, doğalgaz, elektrifikasyon,...