06 / 05 / 2024

Faruk Erke biyografi

Faruk Erke biyografi

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Çelik: Konut sektörü yüzde 500 büyüdü!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesi'nden alacağız" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Her yıl 650 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konutder arasında imzalanan işbirliği töreninde konuşan Ömer Faruk Çelik, Türkiye'deki nüfus artışından dolayı her yıl 650 bin yeni konut üretilmesi gerektiğini ifade etti.

Faruk Çelik: Türkiye'de 680 bin tehlikeli ve çok tehlikeli iş yeri var!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'de tehlikeli ve çok tehlikeli 680 bin iş yeri bulunduğunu belirterek, "Bu iş yerlerinin 470 bininin henüz iş güvenliği uzmanıyla sözleşme imzalamadı. " dedi...

Faruk Doğru İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Doğru İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Doğru tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da Yakupbey İş Hanı Çekmeköy'de kuruldu.

Faruk Çelik: Madencilikte havza bazlı işletmeciliğe geçilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamada yeni bir düzenleme ile işyeri - ocak bazında madencilik yerine, havzaların verilmesine yönelik düzenleme yapılacağını bildirdi

Faruk Coşkun: TOKİ 2. etapta elimizden geleni yapıyoruz!

TOKİ 2. Etapta yaşanan doğalgaz sıkıntısını değerlendiren İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, yaşanan sıkıntının İNGAZ’dan kaynaklanmadığını ifade ederek, “Daire içi doğalgaz tesisat projeleri, 25 Ekim 2014 tarihi itibari ile bize teslim edildi.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Faruk Çelik: Ermenek'te hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: "İnşallah hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız. Şu anda eldeki imkanlar son derece iyi koordine ile götürülüyor" dedi.

Lütfi Elvan ile Faruk Çelik Ermenek'te incelemelerde bulundu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ermenek'teki özel şirkete ait maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilerin kurtarılması için sürdürülen çalışmaları inceledi.

Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama!

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 7. İş, Güvenlik ve Yaşam Ankara Zirvesi'ne katıldı.Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ömer Faruk Çelik: Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir şehir oluşturacağız!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, özel bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu oldu. Belediyenin çalışmalarını anlatan Başkan Çelik, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Faruk Erke biyografi Haberi

Faruk Erke biyografi

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke, 1975 yılında Gaziantep'te doğdu. Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


1998-2000 yılları arasında Kahramanmaraş (mülga) Bayındırlık ve İskan müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı.


2000-2009 yılları arasında Gaziantep (mülga) Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Mühendis ve Şube Müdür Vekili olarak görev yaptı.


2009-2010 yılları arasında Mardin (mülga) Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Yapım Şube Müdürü olarak görev yaptı.


2010 yılından itibaren Kilis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Bakanlığımızın 11.08.2014 tarih ve 11646 sayılı olur ile İl Müdür Vekili olarak görevine devam etmektedir. 


İl Müdürü, evli ve 2 çocuk...