06 / 05 / 2024

Faruk Erke kilis

Faruk Erke kilis

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Kilis Deluxe'te 36 ay sıfır faiz uygulanıyor!

Altın Nesil tarafından Kilis'in merkezinde inşa edilen Kilis Deluxe'te fiyatlar 171 bin lira ile 439 bin lira arasında değişiyor. Daire almak isteyenler için 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor...

Altın Nesil Kilis Deluxe projesinde yüzde 8 indirim!

Altın Nesil AŞ tarafından inşa edilen Kilis Deluxe satışa çıktı. Kilis'in ilk ve tek markalı konut projesi olarak gösterilen Kilis Deluxe'de 2+1, 3+1.4+1 olmak üzere toplam 260 daireden oluşmakta.

Kilis Deluxe projesinde 36 ay sıfır faiz!

ALTIN Nesil tarafından Kilis'in merkezinde inşa edilen ilk ve tek markalı konut projesi Kilis Deluxe satışa çıktı. Kilis Deluxe'ün proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu Buvan Yatırım tarafından gerçekleştiriliyor.

Kilis Deluxe'le yeni bir sayfa! 36 ay 0 faizle!

Mezotopamya'dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor. Buvan Yatırım tarafından hayata geçirilen Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor.

Ömer Faruk Başaran: İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, " Ataşehir, Levent ve Maslak'ta otel ve AVM yapmak isteyen İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin " dedi...

Kilis Deluxe ile Kilis'te yeni bir sayfa açılacak!

Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor. Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor...

Ömer Faruk Çelik: Gayrimenkul en güvenilir yatırım aracı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, faizler, döviz, hammadde, borsa ve altın piyasasında yaşanan dalgalanmaların yatırımcıları gayrimenkule yatırım yapmaya yönelttiğini söyledi.

Ömer Faruk Kalyoncu kimdir?

Metrobüs ulaşım hattı, Bakırköy Adliyesi Binası, 3. havalimanı projesi gibi projeleri hayata geçiren Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu kimdir? İşte yanıtı...

Kilis Yolu 'nda imar planı değişikliği mi yapılacak?

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi “Gaziantep –Kilis Yolu Ekolojik Tabanlı İmar Planında Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 15 Kasım ve 575 Sayılı kararı ile yapılan plan değişikliğine itiraz etti.

Kilis Deluxe projesinden 36 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor!

Proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu Buvan Yatırım tarafından yürütülen Kilis Deluxe, birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3 + 1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor.

Ömer Faruk Başaran: İngilizler, 200 milyon dolarlık yatırımı askıya aldı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran' Ataşehir, Levent ve Maslak’ta otel ve AVM yapmak isteyen İngiliz yatırımcılar, Türkiye’deki gündem nedeniyle tedirgin' dedi...

Ömer Faruk Başaran: Yabancı yatırımcı endişeli!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, inşaat sektörünün önemli isimlerinin de gözaltına alındığı rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun İngiliz yatırımcıları tedirgin ettiğini söyledi...

Faruk Erke kilis Haberi

Faruk Erke kilis

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke, 1975 yılında Gaziantep'te doğdu. Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


1998-2000 yılları arasında Kahramanmaraş (mülga) Bayındırlık ve İskan müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı.


2000-2009 yılları arasında Gaziantep (mülga) Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Mühendis ve Şube Müdür Vekili olarak görev yaptı.


2009-2010 yılları arasında Mardin (mülga) Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Yapım Şube Müdürü olarak görev yaptı.


2010 yılından itibaren Kilis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Bakanlığımızın 11.08.2014 tarih ve 11646 sayılı olur ile İl Müdür Vekili olarak görevine devam etmektedir. 


İl Müdürü, evli ve 2 çocuk...