10 / 05 / 2024

Faruk Ilgaz cenaze töreni nerede

Faruk Ilgaz cenaze töreni nerede

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Faruk Ilgaz vefat etti. 92 yaşındaki Ilgaz, akciğer enfeksiyonu nedeniyle dün hastaneye kaldırılmıştı. Alınan bilgiye göre Ilgaz gece geç saatlerde hayatını kaybetti...

Fenerbahçeli Sporcular Evi açıldı!

Fenerbahçeli Sporcular Evi açıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri yanında bulunan Fenerbahçeli Sporcular Evi'nin açılışına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra yöneticiler katıldı.

Ali Faruk Göksu: Kentler kimliklerini kaybetti!

Antalya Kent Konseyi'nde Kentsel Strateji uzmanı Ali Faruk Göksu yönetiminde 'Kentlerin Geleceğinde Vizyon, Tasarım ve Sosyal Etki' adlı seminer gerçekleştirildi.

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde cesur adımlar atılmalı!

Kentsel dönüşümde daha cesaretli adımlar atılması gerektiğini belirten Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel Dönüşüm demirden leblebi, çiğneyip lokmasını yutabilene helal olsun" dedi.

Faruk Göksu: Türkiye'de kentler 65 yılda 3 kez yenilendi!

Sürekli değişen imar planlarını eleştiren ÇEKÜL Yüksek Dayanışma Kurulu Üyesi Faruk Göksu, kentlerdeki hızlı dönüşümün tarihsel dokusu olan kentlerde ciddi olumsuzluklar ve yıkımlar meydana getirdiğini söyledi.

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile, Faruk Yıldırım Mdürülüğü'nde, Bayrampaşa Orta Mahallesi 'nde kuruldu.

Faruk Akdoğan: Niğde'nin çehresi tamamen değişecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından, Hızlı Tren Projesi'ne kadar kamuoyunun merak ettiği önemli konularla ilgili açıklamalard

Faruk Köksoy: Keşfedilmeyi bekliyoruz!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, projelerini anlattı. Bakü - Tiflis - Ardahan - Kars tren seferlerinin yakında başlayacağını; bu sayede hattın bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Ömer Faruk Sakarya'dan Seyhan Nehri köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Demeği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya. Adana Büyükşehir Belediyesi'ııin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilmesini ve Atatürk adının verilmesini önerdi.

Faruk Sakarya'dan köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilip, Atatürk adının verilmesini önerdi.

Faruk Güllüoğlu 80 mağaza açacak!

2015’te ‘öze dönüş’ adını verdiği dönüşümle Faruk Güllüoğlu yemek servisine ağırlık verecek. Bu alandaki ciroyu yüzde 15’lerden 30’lara taşımayı hedefleyen şirket, 80 mağaza açarak ciroda ise 130 milyon TL hedefliyor

Ilgaz Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgaz Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Faruk Ay, Figen Gökçeoğlu, Zeynep Sakız tarafından 56 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Aralık'ta kuruldu.

Ömer Faruk Çelik: Sosyal konut alanları belirlensin, burada tavan fiyat uygulansın!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal konut üretimi için radikal çözümü TOKİ'nin formasyon değiştirmesinde gördüğünü dile getirdi.

Faruk Ilgaz cenaze töreni nerede Haberi

Faruk Ilgaz cenaze töreni nerede

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Faruk Ilgaz 92 yaşında vefat etti. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre Faruk Ilgaz gece geç saatlerde hayatını kaybetti. Dün akciğer enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan efsane başkan bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle de tedavi görüyordu. Faruk Ilgaz, Fenerbahçe'in en çok kupa gören başkanıydı.


Faruk Ilgaz için tören düzenlenecek


Merhum Faruk Ilgaz için 17 Temmuz Perşembe günü Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bir tören düzenlenecek. Faruk Ilgaz, Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sahray-ı Cedid Merpenköy Aile Kabrisatanı’nda toprağa...