02 / 05 / 2024

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.

Acsb Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Acsb Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Faruk Karslı tarafından kuruldu.

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferik Faruk Boyacıoğlu ve Mükremin atamaca ortaklığında kuruldu.

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Dengizmen tarafından kuruldu.

Gavlan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gavlan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Abdullah tarafından kuruldu.

Amwal Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amwal Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Uyanık tarafından kuruldu.

Mdn Damla Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mdn Damla Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon 180 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Durdu, Murat Durdu, Mehmet Ali Durdu, Yücel Durdu ve Halit Durdu ortaklığında kuruldu.

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Durmuş, İlhan Durmuş, Orhan Durmuş ve Ömer Faruk Durmuş ortaklığında kuruldu.

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan, Ömer Faruk Arslan, Sevgi Arslan, Sümeyra Masarifoğlu ve Şüheda Nur Arslan ortaklığında kuruldu.

Vetro Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vetro Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beyikdüzü’nde Ahmet Faruk Göçgün tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Ness Proje Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ness Proje Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beykoz'da Ata İyibudar, Faruk Demircan ve Zeki Deniz Yasan ortaklığında kuruldu.

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi Haberi

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi

Mobilya, halı kilim, cam, porselen, takı, mücevher, mimarlık alanlarında imza atan, Koleksiyon Firması'nın kurucusu Faruk Malhan son olarak inşaat sektörüne adım attı. 


70’li ve 80’li yılların lider kimliklerinden biri sayılan Faruk Malhan Haziran 2013'te “Tasarım Vakfı İstanbul”un kuruluşunda büyük rol oynadı.


Siena 2019 Avrupa Kültür Başkenti projesi danışma kurulu üyesi olan Faruk Malhan aynı zamanda Design Management Institute ve Design Cities Europe üyesi olarak dünya kongrelerine katılmaktadır.


Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi; Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu. 


Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Hacıosman Bayırı Caddesi No:25 


Tülay...