05 / 05 / 2024

Faruk Mangırcı kimdir

Faruk Mangırcı kimdir

Faruk Mangırcı'ya kiradan doğan gelir vergisini ödemediği için e-haciz uygulayarak hesabına bloke koydurdu. Evinin olmadığını ve 25 senedir de kirada olduğunu söyleyen Mangırcı, bu yanlışlığın düzeltilmesini talep etti. Vergi dairesi Mangırcı'dan evinin olmadığını kanıtlamasını istedi. 

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Kirada oturan vatandaştan evi olmadığını ispatlaması istendi!

Faruk Mangırcı'ya kiradan doğan gelir vergisini ödemediği için e-haciz uygulayarak hesabına bloke koydurdu. Evinin olmadığını ve 25 senedir de kirada olduğunu söyleyen Mangırcı, bu yanlışlığın düzeltilmesini talep etti. Vergi dairesi Mangırcı'dan evinin olmadığını kanıtlamasını istedi. 

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Mısırcı kimdir?

Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusu Mehmet Mısırcı kimdir? Mehmet Mısırcı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Faruk Akşehirlioğlu kimdir?

2012 yılında Santra Mimarlık kurucularından biri olan Mimar Faruk Akşehirlioğlu kimdir? Faruk Akşehirlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faruk Akşehirlioğlu..

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Şebnem Gürcün kimdir?

İç Mimar ve Peyzaj Mimar Şebnem Gürcün kimdir? İç Mimar Şebnem Gürcün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şebnem Gürcün, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Şebnem Gürcün..

İlyas Katırcı kimdir?

Soyak Yapı’nın sosyal medya stratejilerinin belirlenmesi, Holding ile Soyak Yapı’nın sosyal medya faaliyetlerinin entegre olarak yürütülmesi, sosyal medyadaki gelişmelerin takip edilmesinden sorumlu İlyas Katırcı kimdir?

Ömer Faruk Koçak kimdir?

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak kimdir? Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Faruk Koçak, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ömer Faruk Koçak...

Faruk Mangırcı kimdir Haberi

Faruk Mangırcı kimdir

Başkent Ankara’da yaşayan Gazeteci Faruk Mangırcı’ya, 2009'da vergi borcu geldi. Sözcü'den Ümit Türk'ün haberine göre, borcun Ankara Cebeci’deki bir gayrimenkulden elde edilen kira gelirine ait olduğunu tespit eden Faruk Mangırcı, bir yanlışlık olduğunu düşündüğü için vergi dairesine dilekçe yazdı. Başkent Ankara’da üzerine kayıtlı bir evinin olmadığını, aksine 25 senedir kirada yaşadığını, bu nedenle de yapılan yanlışlığın düzeltilmesini talep etti.

EVİN YOKSA İSPATLA!

Vergi dairesi de Mangırcı’ya, ‘Üzerine kayıtlı evinin olmadığını ispatla’ yanıtını verdi. Bu yanıt karşısında şoke olan Mangırcı, bir kaç defa daha dilekçe yazarak olmayan evi için istenen ‘kira geliri’ borcunun silinmesini istedi.

YANLIŞLIĞIN DÜZELTİLMESİNİ BEKLERKEN, E-HACİZ GELDİ

Mangırcı, yanlışlığın düzeltilmesini beklerken 2 ay kadar önce gelen e-hacizle (elektronik haciz) ikinci bir şok daha yaşadı.

Vergi borcundan dolayı tüm banka hesaplarına bloke konulan...