04 / 05 / 2024

Faruk Özlü asansör kontrolleri

Faruk Özlü asansör kontrolleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "500 binden fazla asansörün bulunduğu Türkiye'de 2013 yılında 152 bin asansörün denetimi yapılmıştı. Bu yıl ise bu rakamın 270 bin olarak gerçekleşmesini öngörüyoruz." dedi.

Faruk Özlü'den zeytinlik sahalarına yatırım açıklaması!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, zeytinlik sahalarının imara açılmasına ilişkin konuştu. Konunun, Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısından çıkaracaklarını söyledi.

TSE 341 bin 645 asansörü kontrolden geçirdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, A Tipi muayene kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana asansörlerin periyodik kontrollerini yapan TSE bugüne kadar toplam 341 bin 645 asansör kontrolü gerçekleştirdiğini açıkladı.

Faruk Özlü'den Yalova GİOSB-AVRASYA OSB yatırımına destek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova'da istihdama yönelik, katma değer sağlayacak her türlü yatırımı bakanlık ve hükümet olarak destekleyeceklerini açıkladı

Faruk Özlü: Türkiye'nin her yerinde mega projeler sürüyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Mevcut büyüme oranlarımız, bizim için yeterli değildir. Ülke olarak, daha hızlı büyüme rakamları yakalamalıyız. Yeniden gaza basmalı, hızımızı artırmalıyız." dedi.

Faruk Özlü: Her asansör yılda 1 kez kontrolden geçmeli!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "500 binden fazla asansörün bulunduğu Türkiye'de 2013 yılında 152 bin asansörün denetimi yapılmıştı. Bu yıl ise bu rakamın 270 bin olarak gerçekleşmesini öngörüyoruz." dedi.

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Faruk Özlü: Yatırımcıya hazır sanayi parseli üreteceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Yasalaşan Ar-Ge Reform Paketi'nin ardından, Üretim Reform Paketi'nin de Meclisten geçmesi halinde Türkiye, yatırımcılar için bir cennet olacak." dedi.

Faruk Özlü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki en hızlı asansörü monte edecek!

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.

ATO'dan Faruk Özlü’ye ziyaret!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Meclis Başkanı Nuri Gürgür, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

OTİS'ten Türkiye'nin en hızlı asansörü!

OTİS Türkiye'nin 7 metreyi 1 saniyede katederek 'Türkiye'nin en hızlı asansörü' unvanını elde eden asansörleri, 'Akıllı Yolcu Yönlendirme' sistemiyle de binadaki trafik akışını en pratik şekilde sağlıyor.

HMF Hyundai Asansör Türkiye'de yatırım yapacak!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren HMF Hyundai Asansör, aldığı yeni projelerle büyümeye devam ediyor. HMF Hyundai Asansör "ultra yüksek hızlı asansörleri" ve çevreci çözümleri ile sektörde öne çıkıyor.

Faruk Özlü asansör kontrolleri Haberi

Faruk Özlü asansör kontrolleri

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "500 binden fazla asansörün bulunduğu Türkiye'de 2013 yılında 152 bin asansörün denetimi yapılmıştı. Bu yıl ise bu rakamın 270 bin olarak gerçekleşmesini öngörüyoruz. Hedefimiz, her asansörün yılda bir kere periyodik kontrolden geçmesi." dedi.


Özlü Royal Cert tarafından düzenlenen "Asansör Güvenliği Paneli"nin açılışındaki konuşmasında, Bakanlık olarak asansörlerden basınçlı ekipmanlara, elektrik-elektronikten otomotive, gaz yakan cihazlardan makinelere kadar bin 500'e yakın sanayi ürününün denetiminden sorumlu olduklarını belirterek, asansörlerin dikey yapılaşmanın artmasına bağlı olarak günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini söyledi.


Bugün Türkiye'de 500 binden fazla asansör bulunduğunu aktaran Özlü, şunları kaydetti:


"Asansörler, her gün yaklaşık 55 milyon insan taşıyor. Bu yoğun trafiği dikkate alırsak, asansör güvenliğinin ne kadar önemli olduğu daha net anlaşılacaktır. Çok sayıda mekanik ve...