05 / 05 / 2024

Faruk Saraç İstanbul Tasarım MYO bölümleri

Faruk Saraç İstanbul Tasarım MYO bölümleri

Ünlü modacı Faruk Saraç, kendi adını taşıyan tasarım meslek yüksek okulunu yarın İstanbul'da açıyor Modacı Faruk Saraç, ikinci moda tasarım okulunu açmaya hazırlanıyor..

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Bursa'da yer alan Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınacak.

Medipol'ün iki tarihi binayı daha devraldığı iddiası!

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu’nu kuran vakfın yönetimini devir alıp ismini değiştiren Medipol, İBB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden kiralanan tarihi binaların kullanım hakkını da elde etti.

Ömer Faruk Kavurmacı 10 Mayıs 2017'de tahliye edilmiş!

İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin 10 Mayıs 2017 tarihinde Ömer Faruk Kavurmacı’yı tahliye ettiği ortaya çıktı. Savcı Ercan Devrim her iki dosyada da ‘serbest bırakma’ kararına itiraz etmiş.

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Emlak Konut Saraçoğlu projesinde son durum ne?

Cer İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Saraçoğlu projesiyle ilgili açıklamalar yaptı.

İstanbul'daki yapılaşma İstanbul'u yaşanmaz hale getirdi!

Türkiye'de Tasarım Vakfı'nın kurucusu Faruk Malhan, "İstanbul’daki yapılaşma İstanbul’u yaşanmaz hale getirdi. Bu yapılaşmayla birlikte trafik herkesi bitiriyor. Oysa İstanbul çok değerli bir şehir." ifadelerini kullandı.

İşte Ömer Faruk Kavurmacı'nın savunması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ifade verdi. İşte Kavurmacı kendini böyle savundu...

Ömer Faruk Kavurmacı yeniden gözaltına alındı!

Bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yeniden gözaltına alındı..

3. havalimanının Outlet AVM'sine büyük talip!

Gürsoy Yatırım Holding adından söz ettirmeye devam ediyor. Gürsoy Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç: ‘’İstanbul 3. havalimanında yapılması düşünülen Outlet AVM ‘ye de talibiz’’ dedi.

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

Faruk Saraç İstanbul Tasarım MYO bölümleri Haberi

Faruk Saraç İstanbul Tasarım MYO bölümleri

Modacı Faruk Saraç, ikinci moda tasarım okulunu açmaya hazırlanıyor. Ünlü modacının okulu, İstanbul'da Ahırkapı Feneri'nin yanında bulunan ve 1. Dünya Savaşı sırasında dikimhane olarak kullanılan tarihi binada hizmet verecek. 


İLK OKUL BURSA'DA 

T.C. Faruk Saraç İstanbul Tasarım Meslek Yüksek Okulu; yarın devlet protokolü, iş ve moda dünyasının katılacağı görkemli bir törenle açılacak. Okulda; İngilizce ve Türkçe moda tasarımının yanı sıra mimari, restorasyon ve dış ticaret alanlarında da eğitim verilecek. 34 yıllık deneyimiyle yeni tasarımcılar yetiştirecek okulun, ilki 2010 yılında Bursa'da...