18 / 07 / 2024

faruk şen hapis

faruk şen hapis

İmar kirliliği yarattığı nedeni ile 5 yıl hapsi istenen Faruk Şen anlaştığı şirkete restore için 354 bin 694 TL ödedi...

Kripto düzenlemesi yasalaştı! SPK izni olmayana para ve hapis cezası var...

Kripto varlıklara ilişkin kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildiği açıklandı. Gerçekleşen düzenleme kapsamında SPK izni olmadan faaliyet gösteren platform temsilcilerine hapis cezası verilebileceği ifade edildi.

Ev sahipleri dikkat: Fahiş kira isteyenlere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis geliyor! 

Kira Kanunu düzenlemesi, Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un önündeki en acil kanun taslaklarından biri olarak dikkat çekiyor. Düzenleme ile konutunu fahiş fiyata kiraya veren konut sahipleri 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanacak. İşte ayrıntılar...

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Pandemi döneminde konut en fazla Türkiye’de değerlendi!

Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada "Yılın ikinci çeyreğinde gayrimenkulün geçen yılın aynı dönemine göre en fazla değerlendiği ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Faruk Yalçın’ın miras davasında yargıtay son sözü söyledi!

Süreyya Yalçın Dünyanın en zenginleri listesine giren ve ölümüyle yaklaşık 4 milyar dolarlık servet bırakan iş insanı Faruk Yalçın’ın mirasının yarıya yakınını alacak...

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekipte son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Riva ve Florya projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Kaçak yapıyı yapana, yaptırana 1 yıl hapis!

İmar barışının kaçak yapılara yol açacağı yönündeki eleştirilerine de cevap veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Yapan, yaptıran, göz yuman en az 1 sene hapis yatacak" dedi...

Genpa Yapıtek İnşaat Ambalaj Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapıtek İnşaat Ambalaj Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Şen tarafından kuruldu. 

Türkiye, kira oranı en yüksek olan ülke!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Ömer Faruk Çolak, bugünkü yazısında ekonomideki değerlendirdi. Çolak, balondaki şişmenin en büyük payının emlak sektörü olduğunu açıkladı.

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde rüşvet çetesi!

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü memurları ile müdür yardımcıların tapulu gayrimenkul satışlarında rüşvet aldığı tespit edildi. 6'sı kadın, 14'ü tutuklu toplam 52 sanık gözaltına alındı. Sanıklar hakkında 24 yıla kadar değişen hapis cezası istendi.

Faruk Akdoğan: Niğde'de inşaat sektörü canlı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçen yıl 4 bine yakın konut ruhsatı verilen Niğde merkezde her yıl 6 bin kişilik nüfus artışının yaşandığını açıkladı.

faruk şen hapis Haberi

faruk şen hapis
Türkiye Araştırmalar Merkezi Vakfı Direktörü Prof. Dr. Mehmet Faruk Şen, ikinci derecede tarihi eser olan Kanlıca'daki evini restore ettirdi. Faruk Şen'e imar kirliği yarattığı nedeniyle 5 yıla kadar hapis kararı isteniyor. Faruk Şen evini restore etmek için Armoni Yapı Dizayn şirketi ile anlaştı. İmzalanan sözleşme kapsamında 354 bin 694 TL masraf...