15 / 05 / 2024

Faruk Topuz kimdir

Faruk Topuz kimdir

Türkiye'de onlarca proje üreten Topuzlar Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Topuz, yeni şirket kurdu. 

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Faruk Topuz yeni şirket kurdu!

Türkiye'de onlarca proje üreten Topuzlar Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Topuz, yeni şirket kurdu. 

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nurdoğan Topuz kimdir?

Nurdoğan Topuz, Nurol GYO Genel Müdürü oldu. Peki, Nurdoğan Topuz kimdir? Nurdoğan Topuz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Faruk Akşehirlioğlu kimdir?

2012 yılında Santra Mimarlık kurucularından biri olan Mimar Faruk Akşehirlioğlu kimdir? Faruk Akşehirlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faruk Akşehirlioğlu..

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Cami'nin temeli atıldı!

Hayırsever iş adamı Faruk Topuz’un yapımını üstlendiği Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Cami ve Kuran Kursu'nun temeli törenle atıldı. Tören Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

Hayırsever iş adamı Faruk Topuz’un yapımını üstlendiği cami ve kuran kursuna Mehmet Akif Ersoy ismi verildi. Temel atma töreninde Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Faruk Topuz kimdir Haberi

Faruk Topuz kimdir

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

19 yıldır İstanbul'da sayısız projeler üreten Topuzlar Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Topuz, Cihan Öztunç ile birlikte yeni şirket kurdu. 

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.

2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar...