02 / 10 / 2024

fashion shopping

fashion shopping

Türkiye’nin en güçlü ‘alışveriş turizm merkezi’ Laleli, 28 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Fashion Shopping (alışveriş festivali) yapacak

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

Bengü Acarkent'tek villasını Hello Fashion Homes dergisine açtı!

Bengü Beykoz-Acarkent oturduğu villasının kapılarını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yer alacak. Büyükyalı, örnek dairelerin konseptini yansıtacak şekilde dizayn ettiği alanda, ziyaretçilere “iyi yaşam”ı anlatacak, üstün kalitesi ve “fayda odaklı lüks” anlayışıyla etkinliğe ayrı bir renk katacak.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

5. Laleli Fashion Shopping Festivali başladı!

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca; "Bu renkli festival sizlerin ve yurt dışından gelen misafirlerimizin ülkemize olan güvenlerinin en büyük ispatıdır" dedi

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

İstanbul Shopping Fest'in açılış töreni iptal edildi!

İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'in görkemli açılışını terör nedeniyle iptal ettiklerini, festivalin ise Temmuz ayı boyunca düzenleneceğini kaydetti.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Antalya Shopping Days 1 Haziran'da başlıyor!

Antalya Alışveriş Günleri (Antalya Shopping Days) 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek. 77 gün sürecek olan alışveriş günleri kazandıracak.

İstanbul Shopping Fest 1 Temmuz'da başlıyor!

1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul 6. kez Shopping Fest'e ev sahipliği yapacak. İSF Genel Müdürü Özbük, imparatorlukların başkenti İstanbul'un alışverişin de başkenti olacağını söyledi.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

fashion shopping Haberi

fashion shopping

LASİAD’ın 15’inci yılı nedeniyle gerçekleşecek festivalde Şebnem Schaefer, Deniz Akkaya başta olmak üzere çok sayıda manken Mesih Paşa Caddesi’de kurulacak 150 metrelik podyumdaki defilede Laleli markalarını tanıtacak.


LALELİ artık eski Laleli değil. Bir taraftan küresel markalarla yarışan Laleli’nin çıkardığı markalar dünyaya mağazalarıyla yayılırken diğer taraftan da Laleli’de mağazası olmayan birçok marka burada mağaza açmaya başladı. Laleli 28 Mayıs 2 Haziran tarihleri arasında Fashion Shopping (alışveriş festivali) yapacak. Şebnem Schaefer ve Deniz Akkaya başta olmak üzere çok sayıda manken Mesih Paşa Caddesi’nde podyuma çıkacak. Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD) Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca, “Laleli’de yıllık ortalama 7-8 milyar dolarlık bir alışveriş hala devam ediyor. Merter, Osmanbey, Denizli, Kahramanmaraş gibi bölgeler büyük ölçüde bizimle devam ediyor” diyor. 

İspanyollar İtalyanlar geliyor

Peki Laleli’de şu...