09 / 05 / 2024

Fast-Casual türkiye şubeleri

Fast-Casual türkiye şubeleri

Carl's Jr. ilk olarak Güney Kaliforniya'da sosisli sandviç arabası olarak satışa sunulan daha sonrasında arabaya servis barbekü büfesi olarak büyüyerek bugünlere gelen Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy'de açtı.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

KFC'nin hedefi Türkiye'de 400 yeni restoran!

Dünyaca ünlü fast food zinciri KFC, Türkiye pazarında atağa kalkıyor. Şirket, 5 yılda 250'si Anadolu'da olmak üzere 400 yeni restoran açmayı planlıyor.

ERA Türkiye'den, İzmir'e yeni ofis!

Türkiye'de arka arkaya şube açan ERA Türkiye şubeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden ERA Türkiye. İzmir Bornova'daki yeni ofisiyle büyümesine devam ediyor.

Mehmet Görmez: Türkiye Diyanet Vakfı şubelerle büyüyecek!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Ülke genelinde halen müftülüklerce temsil edilen Türkiye Diyanet Vakfında yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Her il ve ilçe merkezine Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri açacağız dedi.

Yabancı yatırımcılar teknolojik girişimi bulmak için Türkiye’de buluştu!

iX İstanbul 2013 etkinliği kapsamında Fast Lane Ventures, IFC, 3TS,Apex, Intel Capital gibi dünyanın en önemli yatırımcıları teknoloji alanında devrim yaratabilecek yeni Türk girişimcilerini aramak üzere Türkiye’de buluştu...

Fatburger Türkiye’deki ilk restoranını İstanbul’da açtı!

Fatburger Türkiye’deki ilk restoranını açtı. Hollywood’la özdeşleşmiş hamburger markası Fatburger’in Türkiye’deki ilk restoranı, İstanbul’da açıldı. Sevilen fast-food markası, franchise ortağı Universal Food Company (UFC) tarafından İstanbul’a getirildi..

7 fast food zinciri Türkiye'de yatırım yapacak!

7 fast food zinciri Türkiye'de yatırım yapmaya hazılanıyor...

Paul Frank Türkiye'de 5 yıl içinde 20 mağazaya ulaşacak

Hollywood ünlülerinin 'casual' giyim markası 'Paul Frank' Türkiye'de 5 yıl içinde 20 mağazaya   ulaşmayı hedefliyor. Markanın kurucusu Heuser, 'Krizden minimum etkiyle çıkmanız bizi cesaretlendirdi' dedi

McDonald's McCafe'yi Türkiye'de açacak

Fast-food zinciri McDonald's, kahve zinciri McCafe'yi Türkiye'de de açmaya hazırlanıyor

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Fast-Casual türkiye şubeleri Haberi

Fast-Casual türkiye şubeleri
Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy Bahariye şubesi olarak; General Asım Gündüz Caddesi (Boğa Meydanı'nda) açtı. 
Carl's Jr. ilk olarak Güney Kaliforniya'da sosisli sandviç arabası olarak satışa sunulan daha sonrasında arabaya servis barbekü büfesi olarak büyüyerek bugünlere gelen Türkiye'nin ilk fast-casual burger hizmetini sunan restoranttır. 
Türkiye'de ilk şubesini 2011 yılında "FET Restoran İşletmeleri" altında Şişli'deki "Cevahir AVM"ye açan Carl's Jr. daha sonra İçerenköy Carrefour, Acıbadem Akasya, Zorlu Center ve daha farklı yerlerde şubesini arttırmaya devam etti. Son olarak dün İstanbul'un en işlek yerlerinden Kadıköy-Bahariye'de açılışını yaptı. Kepenklerini dün açan Carl's Jr. Bahariye şubesi kasa sayımıyla işe başladı. 
Haftalar öncesinden sosyal medyadan duyurusunu yaparak müdavimlerini sabırsızlandıran fast-casual restorantı, burger çeşitlerine son katılan Memphis Barbekü Burgeri'nin lansmanını da yaptı. 
FET Restoran İşletmelerinin çalışanlarının da katıldığı açılışta...