24 / 07 / 2024

Fatih Altınay l

Fatih Altınay l

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Altınay, Merzifon ilçesinin gelişmişlik açısından Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu, Merzifon TSO’nın 825 üyeye ulaştığını belirtti.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Fatih 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Fatih ilçesi, 4-A Konut Yerleşme Alanları ve 4-B-8 Konut + Ticaret Alanları'na ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Altınay ve Aslanoğlu Caddelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül  parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri...

Balıkesir Altıeylül'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 2. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 15 milyon 672 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül projesinde yer alan 726 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa 570 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 506 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa'da 506 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Fatih Altınay l Haberi

Fatih Altınay l

Merzifon ilçesinin gelişmişlik açısından Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu belirten Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Altınay, kendi havaalanına sahip ilçenin kalkınmada öncelikli yöreler kapsamında 4’üncü bölgede yer almasının ise üzüntü verici olduğunu söyledi.


Ahilik kültürüne sahip bir millet olarak bugün içinde bulunduğumuz durumun Türk milletine yakışmadığını kaydeden Altınay, “Ekonomide de, dünya siyasetinde de, kültür ve sanat alanında da layık olduğumuz yerlere gelmek için elimizden gelen gayreti göstermek durumundayız. Son yıllarda gerek Türkiye’de gerekse Merzifon’da meydana gelen gelişmeler bu işin aslında çok zor olmadığının göstergesi. Siyasi iradenin alacağı kararlar, sivil toplum kuruluşlarının aktif etkinlikleri, istikrarlı bir sosyal ve ekonomik atmosfer, başarının ve ilerlemenin kapılarını sonuna kadar açmak için gerekli şartları sağlıyor. Birlik beraberlik ruhu içinde ortak aklın öne...