04 / 05 / 2024

Fatih bina ihalesi

Fatih bina ihalesi

İstanbul 8. Satış Memurluğu, Fatih İlçesi'nde bulunan apartman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 18 bin 630 TL olarak belirlendi.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

O ilde kargir bina ve arsa satılıyor! İhalesi 26 Nisan'da

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesinde yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

O ilde kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 24 Mart'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Fatih'te 4 katlı ahşap bina çöktü!

İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanağın etkisiyle Fatih'te kullanılmayan 4 katlı ahşap bina çöktü...

Fatih'te 4 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih Ayvansaray'da yer alan 4 katlı bina acil olarak tahliye edildi...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Fatih bina ihalesi Haberi

Fatih bina ihalesi

İstanbul 8. Satış Memurluğu, Fatih İlçesi'nde bulunan apartman ve arsasını 15 milyon 18 bin 630 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 7 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. İSTANBUL 8. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Fatih İlçe, 66 Ada, 48 Parsel, Cankurtaran Mahalle/Köy,
Adresi : İstanbul İl, Fatih İlçe, 66 Ada, 48 Parsel, Cankurtaran Mahalle/Köy,
Yüzölçümü : 216,00 metrekare
Özellikleri : Fatih ilçesi, Cankurtaran Mahallesi, 66 ada, 48 ve 80 parsellerde kayıtlı , Dalbastı sokak, No: 16 adresinde kain Bahçeli, Kargir Apartman nitelikli yapı ile arsa nitelikli taşınmazın bulunduğu mevkiin Utangaç Sokak, Mimar Mehmet Ağa caddesi, Akbıyık caddesi, Adliye Sokak, Kutlugün Sokak ve...