19 / 05 / 2024

fatih demir Yedikuledeki tarihi bostanlar imar planı

fatih demir Yedikuledeki tarihi bostanlar imar planı

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ortaya çıkan ‘üç farklı’ projeyle ilgili açıklama yaptı. Tarihi bostanlarda 4 dönümlük alanın avan projede yapılaşmaya açık olmasıyla ilgili 'kamu yararı' açıklaması yaptı.

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Netra İnşaat Demir Nakliyat Otomotiv Tekstil Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netra İnşaat Demir Nakliyat Otomotiv Tekstil Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sevil tarafından kuruldu.

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demir, Hasan Yıldız ve Mehmet Özbay ortaklığında kuruldu.

Huzzak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Huzzak İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Muammer İpci tarafından kuruldu.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömercan Parlak ve Lokman Parlak ortaklığında kuruldu.

Ultra İstanbul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ultra İstanbul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile aykut Dursunoğlu, Fatih Demir ve İkbal Şuşut ortaklığında kuruldu.

fatih demir Yedikuledeki tarihi bostanlar imar planı Haberi

fatih demir Yedikuledeki tarihi bostanlar imar planı


Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yedikule’deki tarihi bostanlara ilişkin ilgili ortaya çıkan ‘üç farklı’ projeyle ilgili açıklama yaptı. Demir, Fatih Belediyesi’nin resmi sitelerinde yayımladıkları uygulama projesinin kendi hayalleri olduğunu, ancak bölgede kamulaştırma sorunu yaşadıkları için asıl uygulanacak projenin şantiye alanındaki tabelada ilan edilen uygulama planı olacağını söyledi.


Radikal dün manşetten duyurduğu haberinde Yedikule’deki bostanlarla ilgili üç projeyi gündeme getirmişti. Bunlardan biri Fatih Belediyesi’nin basına dağıttığı plan ve bilgi notlarıydı. Bunlarda bostanlarda 4 dönümlük arazi ‘park ve yeşil’ alan olarak görülüyordu. Şantiye alanındaki tabelayla ilan edilen ‘uygulama planı’ndaysa 4 dönümlük alan boştu. 


Tabeladaki proje geçerli

Son olarak 2 Numaralı Koruma Kurulu’ndan geçirilen avan projedeyse 4 dönüm imara açık görünüyordu. Bu çelişkili durumla ilgili açıklama yapan Demir, şöyle konuştu: ‘‘Sur dibinde insanların rahatça gezebileceği...