18 / 05 / 2024

fatih devlet hastanesi ihalesi ne zaman

fatih devlet hastanesi ihalesi ne zaman

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nin yapım işini alan yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle yapılan ihale TOKİ tarafından iptal edilmişti, yeni ihale tarihi 11 Kasım 2013 olarak belirlendi..

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 2 ay içinde açılacak!

6 yıldır tamamlanmayı bekleyen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde sona geldi. Dev hastanenin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Pınarhisar Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasında!

Kırklareli Sağlık Müdürü Fatih Selvi, Pınarhisar Devlet Hastanesi için yaptırılan yeni binanın tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Gebze'deki Fatih Hastanesi ne zaman bitecek?

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze'deki Fatih Devlet Hastanesi'nin ne zaman bitirileceğine ve hizmet veren birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi'nin açılışı Nisan'da!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı devam eden Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyarette Başhekim Alpay, Yaman’a çalışmaların iyi bir şekilde devam ettiğini ve Nisan ayında hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 28 Şubat'ta açılacak!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Haşan Soba, Fatih Devlet hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalışmaların uzaması nedeniyle Gebze kamuoyunda tartışılan Hastane ile ilgili bilgilendirme de bulunan Soba, 28 Şubat 2017'de hastanenin hizmete açılacağını söyledi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı bitme aşamasına gelen 400 yataklı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne inlemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi’nin inşaatı ne durumda?

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Güngör Arslan bugünkü yazısında Fatih Devlet Hastanesi inşaatının hala bitirilememesini eleştirdi. İşte Güngör Arslan'ın o yazısı...

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nin inşaatında inceleme!

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, Akıllı Hastane projesinde yapılan 400 yatak hasta kapasiteli Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını gezerek çalışmalarla ilgili yüklenici firma yöneticilerinden inşaatın son durum hakkında bilgi aldı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Sanayi Bakanı Fikri Işık Gebze Cephanelik alanında yapımı devam eden Yeni adliye binası ve sonra da Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgi aldı.

Bor Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor!

Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Çelik, Bor’a yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

TOKİ Ankara Elmadağ'da 75 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Ankara İli Elmadağ İlçesi 75 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Büyükçekmece Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

28 Temmuz 2013 tarihinde temeli atılan Büyükçekmece Devlet Hastanesi tamamlandığında Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Esenyurt ve Beylikdüzü bölgeleri olmak üzere tam 5 bölgeye hizmet verecek

Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli Mart ayında atılacak!

KEPEZ Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaat süreci başladı. Kepez Devlet Hastanesi' nin temeli Mart ayında atılacak...

fatih devlet hastanesi ihalesi ne zaman Haberi

fatih devlet hastanesi ihalesi ne zaman

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nin yapım işini alan yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle yapılan ihale TOKİ tarafından iptal edilmişti, yeni ihale tarihi 11 Kasım 2013 olarak belirlendi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nin daha önceden yapılan ihalesinde, ihaleyi alan firmanın kendisinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle işi bırakması üzerine TOKİ ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde hastanenin yeni ihalesi 11 Kasım 2013 tarihinde TOKİ tarafından Ankara'da yapılacağını ifade etti. 645 yatak kapasiteli, 11 katlı hastanede 1 kişilik 138 oda, iki kişilik 121 oda, 110 poliklinik, 12 ameliyathane ile birçok sağlık hizmeti verecek dev bir sağlık kompleksi olacak. 


Kocaeli Bizim...