29 / 04 / 2024

Fatih Diniz KİMDİR

Fatih Diniz KİMDİR

İzmir Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine ihalesi Ankara 18'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen 15 bin kişilik yeni stat inşaatıyla ilgili görüşmeler yapmak üzere başkente gitti.

Karşıyaka Stadı'nın temeli Mayıs'ta atılacak!

Desteğin şart olduğunu belirten Fatih Diniz, stadla ilgili de müjdeyi verdi. Diniz, "Mayıs ayında stadımızın inşaatının başlayacağına inanıyoruz. Bir de Süper Lig'e çıkarsak hayallerimiz gerçekleşecek" dedi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Molla Yegan Kültür Merkezi Yıldırım'a değer katacak!

Yıldırım Belediyesi, Osmanlı Dönemi’nin önemli alimlerinden Bursalı fıkıh alimi Molla Yegan'ın adını taşıyan ve Fatih Sultan Mehmet'in öğrenim gördüğü Molla Yegan Medresesi’nin olduğu bölgeye büyük bir kültür merkezi inşa edecek.

Van Erciş Kültür Merkezi'nin temeli Nisan'da atılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erçiş'te inşa edilecek kültür merkezinin ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini ve temelinin atılacağını söyledi.

Çatalca'nın Nakkaş Mahallesi, Fatih'in mirasıdır!

Gazete'de yayınlanan Acele Kamulaştırma Kararı ile yüzde 35'i istimlak edilen Nakkaş Mahallesi Muhtarı Zafer Öztürk, “Burası Fatih Sultan Mehmet'in nakışçısına hediye ettiği köydür. Nakkaş’a sahip çıkmak Osmanlı mirasına sahip çıkmaktır” dedi.

Suluova Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, kaba inşaatında sona gelinen kültür merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerimizden bilgiler aldı.

Amasya Suluova Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, hızla yükselen kültür merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimiz ile bir süre sohbet edip çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nde 6 metruk bina yıkılacak!

Tehlike arz eden ve olumsuz koşulların oluşmasına açık metruk yapılarla ilgili çalışma Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nden başlıyor…İlk etapta 6 metruk bina yıkım için hazır…

Sinop'a 10 milyon dolarlık yatırımla AVM yapılacak!

Sinop Örsan Tekstil'im nışımdığu 0 bin dönümlük alana Sinop'un ilk AVM'si yapılacak. 10 milyon dolarlık yatırımla yapılacak AVM'nin içinde 103 mağazanın bulunacağı belirtiliyor.

Suluova Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un seçim beyannamesinde yer alan, maddi ve manevi değerleri tek çatı altında toplayacak olan Suluova Kültür Merkezi için çalışmalar başladı.

Amasya Suluova'ya kültür merkezi geliyor!

AMASYA’nın Suluova ilçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Kültür merkezinin yapımı için ihaleyi üstlenen firmamızla sözleşmeyi imzaladık” dedi.Üçok, “Suluova Kültür Merkezi'ni hemşerilerimiz yıllardır hasretle bekliyor.

Fatih Diniz: Karşıyaka Stadı için Danıştay kararı bekleniyor!

İzmir Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine ihalesi Ankara 18'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen 15 bin kişilik yeni stat inşaatıyla ilgili görüşmeler yapmak üzere başkente gitti.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Fatih Diniz KİMDİR Haberi

Fatih Diniz KİMDİR

İzmir Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine ihalesi Ankara 18'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen 15 bin kişilik yeni stat inşaatıyla ilgili görüşmeler yapmak üzere başkente gitti.  Başkan Deniz, Ankara'da Türkiye genelindeki stadyum inşaatlarının yetkili ismi olan Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile görüştü. Öncelikle iptal kararıyla ilgili Danıştay'a yapılan itirazı ele aldıklarını anlatan Fatih Diniz, "Mahkeme kararına neden olan tüm gerekçeler ortadan kalktı. Danıştay'dan kısa süre içinde olumlu haber çıkmasını, inşaatımızın devam etmesini bekliyoruz" dedi. TOKİ'nin Danıştay'a projede gerekli evrakı eksiksiz teslim ettiğini belirten Diniz, "Gençlik ve Spor Bakanlığı stadı bir an önce bitirmeye kararlı. Danıştay'dan olumlu karar çıkar çıkmaz yeniden başlayacak inşaat hızla tamamlanacak. Olumsuz karar çıksa bile mevcut projenin çok benzeri...