04 / 05 / 2024

fatih elektrik kesintileri 25 ekim 2014

fatih elektrik kesintileri 25 ekim 2014

25 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da 14 ilçeye elektrik verilemeyecek!

BEDAŞ her gün İstanbul’da yaşayanlar için güncel elektrik kesintileri hakkında bilgilendirme yapıyor. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 7 Ekim (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yolcu tarafından kuruldu.

Aram Power Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Aram Power Elektrik Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Shar A. A. O. tarafından kuruldu.

27 Mayıs cumartesi İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ tarafından etkilenecek ilçeler açıklandı!

27 Mayıs 2023 Cumartesi günü BEDAŞ, İstanbul'da planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak ilçe ve mahalleleri duyurdu.

Seçim günü elektrikler kesilecek mi? BEDAŞ yarın elektrikleri kesecek mi? İşte BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 14 Mayıs 2023 gününde planlı elektrik kesintisi olacak mı? İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Son dakika...

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Bakanlık duyurdu! Elektrik ve doğal gaz faturalarında şok karar!

Elektrik ve doğal gaz ödemelerine dair yeni bir karar alındı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. İşte detaylar!

Elektrik yılbaşında zamlanıyor mu? Bakan o soruya cevap verdi! İşte elektrik zammıyla ilgili son dakika gelişmesi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tüm Türkiye'nin en çok merak ettiği konuların başında gelen elektrik faturalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Evkent İnşaat Taahhüt Elektrik Mekanik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evkent İnşaat Taahhüt Elektrik Mekanik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bulut tarafından kuruldu.

fatih elektrik kesintileri 25 ekim 2014 Haberi

fatih elektrik kesintileri 25 ekim 2014


25 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek.


Yapılan açıklama şu şekilde;


Kesinti Saatleri: 08:00 - 13:00

Kesinti Tarihi: 25.10.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Emin Sinan Mahallesi, Yeniçeriler Caddesi, Peykhane Caddesi, Piyer Loti Caddesi, Pertev Paşa Caddesi, Evkaf Sokak, Dönem Sokak, Boyacı Ahmet Sokak, Dizdariye Yokuşu Sokak ve civarı.

Kesinti Saatleri: 11:00 - 15:00

Kesinti Tarihi: 25.10.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Cankurtaran Mahallesi, İstanbul Arkeoloji Müzesi, Eski Şark Eserleri Müzesi, Darphanei Amire, Osman Hamdi Bey Yokuşu Sokak ve civarı.

Kesinti Saatleri: 13:00 - 15:00

Kesinti Tarihi: 25.10.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Cibali Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Zeyrek Mehmet Paşa Sokak, Bıçakçı Çeşmesi Sokak, Yeni Tulumba Çıkmazı...