27 / 04 / 2024

Elektrik yılbaşında zamlanıyor mu? Bakan o soruya cevap verdi! İşte elektrik zammıyla ilgili son dakika gelişmesi...

Elektrik yılbaşında zamlanıyor mu? Bakan o soruya cevap verdi! İşte elektrik zammıyla ilgili son dakika gelişmesi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tüm Türkiye'nin en çok merak ettiği konuların başında gelen elektrik faturalarına ilişkin açıklamada bulundu.



Bakan Dönmez "Elektriğe zam var mı" sorusuna cevap vererek, "İlk değerlendirmelere göre zam yapılmayacak” dedi. Bu açıklama, "yılbaşında elektriğe zam gelecek" şeklindeki iddiaları da çürütmüş oldu. Bakanın açıklaması vatandaşların yüreğine su serpti.

Ankara Temsilcileri ve haber müdürlerinin sorularına cevap veren Bakan Dönmez, elektrik faturalarına zam geleceği yönündeki iddiaların sorulması üzerine, "Şu anda çalışıyorlar, ilk değerlendirmelere göre yılbaşında herhangi bir zam söz konusu değil. Kısa süre içerisinde takvimi açıklayacağız inşallah. Elektrikte de şu anda zam öngörmüyoruz" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön