05 / 05 / 2024

Fatih Erciyas ankara iç mimarlık

Fatih Erciyas ankara iç mimarlık

Ankara İç Mimarlık Uygulamalar Yöneticisi Fatih Erciyas kimdir? Fatih Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Erciyas, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

Ankara'daki tarihi konak yıkılma tehlikesi altında!

Ankara'da Mangal Et Lokantası’nın bulunduğu tarihi konak kaderine terk edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Tekeci söz konusu konağın akıbetini kaleme aldı. 

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Ankara'da Suriyeli kiracı ev sahibini bıçakladı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, tek katlı evde yalnız yaşayan Suriyeli Abdullah U., tartıştığı ev sahibi Fatih Dönmez'i bıçakladı. Olaya müdahale eden polis aracına da zarar vererek kaçmaya çalışan zanlı, kovalamaca sonrası yakalandı...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Fatih Çetinkaya: İnşaat sektöründe belirsizlik arttı!

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, inşaat demirinin fiyatının artmasıyla ilgili konuştu. Çetinkaya sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Ankara projesiyle 362 konut geliyor!

Başakşehir projesi İZO-SER imzasıyla Ankara Yenibatı'ya bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 362 konut planlanıyor.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

Ankara Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan yeni Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75 oranında tamamlandığını söyledi.

Ankara Keçiören'in yolları genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, yapımı devam eden Yeni Keçiören Bulvarı ile Fatih Caddesi'nin Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantı noktasında trafiğin rahat akışı için çalışma yaptıklarını bildirdi.

Fatih Erciyas ankara iç mimarlık Haberi

Fatih Erciyas ankara iç mimarlık

Fatih Erciyas kimdir?

Fatih Erciyas, 2007 yılında Selçuk Üniversitesi İnşaat Bölümü’nden mezun oldu. Kalite kontrolü, şantiye yönetimi ve iş güvenliği alanlarında eğitim programlarına katıldı. 


Projelerin uygulama detaylarının hazırlanması, iş programı oluşturulması ve takibi konusunda uzmanlaşmıştır. Tasarım-Proje-Uygulama üçgeninin her aşamasının farklı öneme sahip olduğuna inanan Fatih Erciyas, tecrübeleri ile Ankara İçmimarlık’ ta Uygulamalar Yöneticisi olarak görev almaktadır. 


Fatih Erciyas’ a göre; başarılı proje, kapsamı belirlenen niteliklerde, zamanında ve hesaplanan maliyet sınırları içerisinde tamamlanan projedir.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan  Ankara  İç Mimarlık,...