03 / 05 / 2024

Fatih İş Hanında satılık büro

Fatih İş Hanında satılık büro

Beyoğlu Fatih İş Hanı'nda yer alan 3 dükkan ve 5 büro İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 15 Eylül 2014 tarihinde satışa çıkıyor. Büroların değeri 75 bin TL ve dükkanların ise 154 bin 875 TL olarak belirlendi

Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı!

CNR Çınar Yapı tarafından hayata geçirilen Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Sultan Fatih Konakları projesinde 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 dubleks daireler yer alıyor.

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri'deki 5 asırlık han restore edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışması başlatacaklarını müjdeledi..

Çorum’daki Veli Paşa Hanı restore ediliyor!

Çorum'da, Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen 154 yıllık Veli Paşa Hanı'nda restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Ankara Ulus İş Hanı'nda 300 dükkanın 240'ı kapandı! 

Ankara'nın merkezinde bulunan tarihi Ulus İş Hanı'ndaki esnaf bir bir handaki dükkanlarını kapatıyor. Son dönemdeki ekonomik daralma ve hanın hukuki statüsüyle ilgili yaşanan problemler, handaki esnafı olumsuz yönde etkiledi... 

Tarihi Tuz Hanı'nda inşaat hızlandı!

Tarihi ve kültürel mirasın korunup yaşatılması için Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz Ocak ayında yeniden inşa ve restorasyon çalışmalarına başlanılan Tarihi Tuz Hanında çalışmalar sürüyor.

154 yıllık Veli Paşa Hanı restore ediliyor!

Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen ve günümüzde çok az örneğinin bulunduğu 154 yıllık Veli Paşa Hanı'nda restorasyon çalışmaları sürüyor.

İş Modern Ambarlı’da kira garantisi veriyor!

Sinpaş’ın, ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklandığı şirketi Servet GYO, esnaf ve KOBİ’lere yönelik inşa ettiği yeni nesil ‘iş hanında’ bir kampanyaya başladı.

Fatih Ormanı'nda yapılaşmaya ilişkin 4 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yıldırım'a Fatih Ormanına yapılması planlanan projeyi, ağaç kesimini ve yapılaşmanın doğaya etkilerini sordu..

Fatih İş Hanında satılık büro Haberi

Fatih İş Hanında satılık büro

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi'nde yer alan Fatih İş Hanı'ndaki 3 dükkan ve 5 büroyu satışa çıkarıyor. Dükkanların fiyatları 154 bin 875 TL ve büroların fiyatları ise 75 bin TL olarak belirlendi. 


Satışa konu ticari ünitelerin toplam bedeli 840 bin 623 TL olarak belirlendi. Ticari ünitelerin hem Fatih İş Hanı hem de Atilla İş Hanı girişleri bulunuyor. İhaleleri, 15 Eylül 2014 tarihinde İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Kalemi'nde açık artırma suretiyle yapılacak. 


İhale ilanı!



GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/97 T1


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


2014/97 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN LARIN


Özellikleri : İstanbul İli, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 80 ada, 23 parselde kayıtlı ana


taşınmaz niteliği 527,80m2 miktarlı olan A Blokta bodrum, zemin,...