04 / 05 / 2024

Fatih Kapalı Pazaryeri açıldı mı

Fatih Kapalı Pazaryeri açıldı mı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

Kapalıçarşı'daki restorasyon Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul'un simge yapılarından biri olan Kapalıçarşı'da geçtiğimiz sene başlayan restorasyon çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, “Kapalıçarşı'da haziran ayında çalışmalar bitmiş olacak” diye konuştu.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kapalıçarşı'nın restorasyonu 2022 yılının yazında tamamlanacak!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmalarının 2022 yılının yazında bitirilmesinin planlandığını belirtti.

Kapalıçarşı esnafından aidat zammı tepkisi!

Kapalıçarşı esnafı aidatlara yapılan zamlara isyan ederken, Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yapılan zammı asgari ücret ve maliyet artışı ile ilişkilendirdi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye kapalı pazaryeri inşaatı için çalışmalara başladı.

Tarihi Kapalıçarşı depreme karşı güçlendiriliyor!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "Deprem riskini de göz önünde bulundurarak statik güçlendirmeyi Kapalıçarşı'da Fesçiler Kapısı'ndan bu ay başlattık" dedi.

Kapalıçarşı esnafı mutlu! Dükkanlar 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs döneminde kapalı olan Kapalıçarşı, yeni döneme hazırlanıyor. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, 1 Haziran'da dükkanların yeniden açılacağını söyledi.

Kapalıçarşı'da kiralar ötelenecek mi?

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş kiralarda öteleme olup olmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi...

Kapalıçarşı 1 Haziran'da açılıyor!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada Kapalıçarşı'nın 1 Haziran'da yeniden açılacağını belirtti.

Kapalıçarşı kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş gerçekleştireceği toplantıda açılışa hazırlık dönemi, alınan önlemler ve açılış günü hakkında bilgi verecek

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Koronavirüs Kapalıçarşı'yı da vurdu: Kapatılması gündemde!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve küresel salgın ilan edilen yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle Kapalıçarşı'yı geçici olarak kapatmayı düşünebileceklerini dile getirdi.

Fatih Kapalı Pazaryeri açıldı mı Haberi

Fatih Kapalı Pazaryeri açıldı mı


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor. Efeler'in Fatih mahallesinde bulunan pazaryerinin bulunduğu alanın, Devir Tasfiye Komisyonu toplantısında Efeler Belediyesi'ne geçmesinin ardından ekipler, pazaryerini halkın hizmetine açmak için çalışma başlattı. Aydın Belediyesi tarafından 2007 yılında inşaatı tamamlanarak halkın hizmetine açılan kapalı pazaryerinde düzenli olarak pazar kurulamamış ve bir süre sonra kapatılmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise pazar yerini yoksullara yardım için dağıtılan kömürlerin depolandığı yer olarak kullanmıştı. Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşcıoğlu ve mahalleliler, kömür deposu olmasını istemedikleri pazar yeri için uzun süre direnmişti. 



Yeni...