06 / 05 / 2024

fatih keten inşaat projesi

fatih keten inşaat projesi

Nişantaşı, Etiler, Bomonti, Taksim gibi merkezi lokasyonlarda yaptığı projelerle öne çıkan Keten İnşaat,Fatih’te 1.5 yıl içinde 900 konutluk projeye başlayacak. Ulaşım akslarına çok yakın olacak olan proje 3 katlı olacak ve geniş bir alana yayılacak.

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Barmak tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Savaş tarafından kuruldu.

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kara tarafından kuruldu.

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Erzincan'da 5.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde 5 milyon 746 bin 360 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  7 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

fatih keten inşaat projesi Haberi

fatih keten inşaat projesi


Nişantaşı, Etiler, Bomonti, Taksim gibi merkezi lokasyonlarda yaptığı projelerle öne çıkan Keten İnşaat, Fatih’te 1.5 yıl içinde 900 konutluk projeye başlayacak.


Nişantaşı’nda yaptığı konut projeleriyle dikkat çeken Keten İnşaat, Fatih’e 900 konutla gidiyor. Keten inşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, niş bir segmente hitap edecek projede farklı bir kiralama sisteminin uygulanacağını kaydetti. Sözleşme aşamasında olan projenin temelini 1.5 yıl içinde atmayı planladıklarını anlatan Ferhat Keten, “Ulaşım akslarına çok yakın olacak olan proje 3 katlı olacak ve geniş bir alana yayılacak. Proje iç avlulara da sahip olacak” dedi. Eskiden ağırlıkla Nişantaşı’nda konut üreten bir firma iken bugün Çırağan, Boğaz hattı, Etiler, Bağdat Caddesi, Cihangir gibi merkezi alanların da iş yaptığı bölgeler arasına girdiğini aktaran Ferhat Keten, yeni lokasyonlarla birlikte amiral...