28 / 04 / 2024

Fatih Kıral ihracat

Fatih Kıral ihracat

Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere, Azerbaycan, Türkmenistan. Kazakistan, Irak ve bazı Avrupa ülkelerinde ev ve otel projeleri gerçekleştiren Fatih Kıral, dış pazarda büyümeyi hedefliyor.

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

İhracatçı 13 milyar liralık kredi çekti

Türkiye İhracat Kredi Bankası, 2022 yılında 19,6 milyar dolar kredi ve 25,4 milyar dolar sigorta desteği sağladı. 2.500’ü aşkın ihracatçıya ise kefaletle 13 milyar liradan fazla kredi kullandırıldı.

9 ayda 16 milyar dolarlık rekor ihracat

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerine göre, Türkiye'nin ihracatı, eylül ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 9,2 artarak 22,6 milyar dolar seviyesini gördü. Böylelikle bu zamana kadarki en yüksek eylül ayı ihracat rakamına ulaşılmış oldu.

Hazır giyim ve konfeksiyondan 14,2 milyar dolarlık rekor ihracat

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, senenin sekiz ayında 14 milyar 248 milyon dolarlık ihracat ile tüm zamanların en yüksek ocak-ağustos ihracatını gerçekleştirdi.

Twins Thani Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Twins Thani Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Kadriye Mesken  tarafından kuruldu.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Aylen Emlak Reklam Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aylen Emlak Reklam Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdalmajed Alnkdley tarafından kuruldu.

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Gobsom Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gobsom Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullahı Alı Warsame, Ahmed Abukar Jalwo, M. Baradhay Mohamuud ve Zakarıa Osman Husseın ortaklığında kuruldu.

Fatih Kıvanç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kıvanç kimdir? Fatih Kıvanç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatih Kıvanç'ın biyografisi...

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

Fatih Kıral ihracat Haberi

Fatih Kıral ihracat

İhracat odaklı büyüme hedefinin yanı sıra dış pazarlarına kendi mağazalarıyla hizmet vermek istediklerini söyleyen Fatih Kıral Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kıral, önceliği Ortadoğu pazarına vermeyi istediklerini bildirdi. 

10 milyon dolarlık fabrika yatırımı yaptı.



2014 itibarıyla tamamlanan Ömerli fabrikalarıyla da üretimlerini artırdıklarını açıklayan Fatih Kıral, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip söz konusu fabrika için yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırım yapıldığı bilgisini verdi. 


Altı tanesi çocuk olmak üzere 13 mağaza ile perakendede büyüme kaydettiklerini ileten Fatih Kıral, "2015 yılında Akdeniz, Ege, Marmara bölgelerinde yeni mağazalar açmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Gaziantep, Tahran ve Ankara'da bayiliklerinin bulunduğuna işaret eden Kıral, ayrıca Brandhome adıyla yeni mağaza konsepti geliştirdiklerinin altını çizdi. Kıral, "Bugün itibarıyla üretimde yaklaşık 200 kişiyi istihdam ediyoruz. Mağazalarda ise yaklaşık 30 personelimiz mevcut"...