27 / 05 / 2024

Fatih Küpeli

Fatih Küpeli

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Küpeli tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Mergen Global İnşaat Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Global İnşaat Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kütük tarafından kuruldu.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Köroğlu tarafından kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kılıç tarafından Kuruldu.

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

İnfo Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Köklü tarafından kuruldu.

İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak'tan 8 taksitle büyük fırsat! 

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece, Şişli ve Beyoğlu'nda yer alan 6 adet gayrimenkulü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Esfa Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esfa Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Eşref Can ve Fatih Kısacık ortaklığında kuruldu.

Optimist Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimist Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Muhammed Fatih Köroğlu tarafından kuruldu.

Fatih Küpeli Haberi

Fatih Küpeli

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Küpeli tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.


Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 2.Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazanım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. 3.Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını,...