05 / 05 / 2024

 fatih kütüphaneleri 

 fatih kütüphaneleri 

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Topkapı Sarayı'nda bulunan Fatih Köşkü'nde beton kubbeler söküldü!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından olan Fatih Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başlamıştı. Cumhuriyet döneminde orijinal ahşap kubbelerin yerine beton kubbeler yapılması nedeniyle yaklaşık bin 500 ton ağırlık taşıyan Fatih Köşkü'nün kubbeleri restorasyonla eski haline dönüştürülecek.

Cerrahpaşa Kütüphanesi'nin inşaatında son durum ne?

Fatih Belediyesi Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’e yeni bir hayat kazandıracak önemli projelerden olan Cerrahpaşa Kütüphanesi’nin çalışmalarında incelemeler yaptı

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Konya Yazma Eserler Kütüphanesi'nin ihalesi 14 Mart'ta!

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası yapımı için ihaleye çıkıyor. İhale sürecinin tamamlandığını söyleyen Baloğlu, ihalenin 14 Mart'ta yapılacağını söyledi.

Konya Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihalesi 14 Mart'ta!

Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihale süreci tamamlandı. 15 bin metrekare inşaat alanına sahip binanın ihale tarihi 14 Mart olarak belirlendi.

Fatih'teki türbeler onarılıyor!

Fatih’teki tüm türbe, hazire ve kabirler, Fatih Belediyesi’nin öncülüğünde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Kültürel Miras Koruma Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla restore ediliyor.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Kids By Fatih Kıral, İSMOB'ta görücüye çıkıyor!

Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İsmob Fuarı’na ilk kez sadece kendi üretimi Çocuk ve Genç Grubu ile katılıyor

Turgut Özal Kütüphanesi hizmete girdi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde yaptırılan 17 SODES destekli Turgut Özal Kütüphaneleri için, Doğanşehir ilçe merkezinde bulunan Turgut Özal Kütüphanesi önünde toplu açılış töreni düzenlendi.

Esenler'de Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi açılıyor!

Fatih İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde oluşturulan ve şehit Mehmet Selim Kiraz'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışı, şehit savcının babasının katılımıyla yapılacak.

Fatih Kıral Mobilya yeni mağazalar açmaya hazırlanıyor!

Fatih Kıral Mobilya, sadece lüks segmentte değil, her keseye uygun "Brandhome" konseptiyle de mağazalar açmaya hazırlanıyor. Firmanın bu alanda Bodrumda 3 bin metrekare alana sahip Brandhome'unu açtı.

 fatih kütüphaneleri  Haberi

 fatih kütüphaneleri 

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın talimatıyla inşa edilen ilçedeki dokuzuncu kütüphane, Karagümrük Kütüphanesi ismiyle hizmete açıldı. 

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre; 13 yaş ve üzeri gençleri ağırlayacak olan Karagümrük Kütüphanesi; Pazar günleri dışında haftanın altı günü, 08.30 – 24.00 saatleri arasında hizmet verecek. Pandemi tedbirleri çerçevesinde inşa edilen kütüphane, 52 öğrenciyi aynı anda ağırlayabiliyor. 5 bilgisayarlı çalışma masası bulunan Karagümrük Kütüphanesi’nde, misafirlere ücretsiz Wİ-Fİ ve çıktı alma imkânı da hizmeti de sunulacak.
 

Fatih'teki Zeyrek Evleri...